| Unknown_2793 a întrebat:

Ce parere aveti despre prietenie...sunt de acord ca avem cu totii cel/cea mai bun/a prieten/a... dar oare putem sa i spunem tot, a fost un moment in care nu ati avut incredere in cel/a mai bun prieten/a?

3 răspunsuri:
| sweetgirl09 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa ai incredere in el sau ea dar nu totala depinde cat de mult o/il cunosti

| MisMe a răspuns:

Prietenia e prietenie si are si ea rostul ei. Este adevarat ca sunt unele lucruri pe care nu le poti spune nici celui mai bun/a prieten/a, asta pentru ca fiecare om are intimitatile lui fizice dar si psihice, spirituale. Problema cu increderea, e altceva... daca nu ai incredere in cel/cea mai bun/a prieten/a inseamna ca ai unele indoieli in ceea ce il/o priveste. Daca intre tine si el/ea, nu exista o adevarata prietenie, atunci clar vor aparea si aceste mici ezitari, tot ce trebuie sa faceti e sa va cunoasteti mai bine si sa va puneti la incercare reciproc.big grin

| imiplacesaajut a răspuns:

Sa ai un prieten adevarat este probabil unul din cele mai bune momente ale copilariei iar cand il pierzi pemntru o tampenie o sa plagi mult si bine dac anul te va mai ierta.
Eu cred ca este foarte important sa ai incredere in el\ea cu orice
Daca simti ca nu poti sa ai incredere in el\ea inseamna ca nu ti`e cu adevart preiten