| GodBlessYou a întrebat:

Ce parere aveti despre razboiul din Afganistan? Este justificat?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Pupily92 a răspuns:

Nu stiu daca e justificat, dar e o prostie si razboaiele astea! cica tarile alea sunt tari sfinte, ca acolo s-a nascut Isus, dar Israel, Afganistan, Palestina, Iran, Irak si multe alte tari, sunt in razboi de 100 de ani. tarile alea niciodata nu o sa se modernizeze, nu o sa fie in rand cu celelalte tari.au niste obiceiuri si niste legi tampite:femeia sa mearga pe strada in spatele barbatului; femeia sa umble toata imbracata cu straiele alea ale lor; barbatul mananca primul, iar apoi femeia; barbatul lucra si femeia sta acasa; daca femeia/ barbatul isi inseala partenera/partenerul, cel inselat are dreptul sa-si omoare partenerul/partenera si amantul/amanta acestuia; fetele sunt vandute de catre tatal lor baiatului care-i va fi sot(nici macar nu au dreptul sa-ai aleaga jumatatea) si muuulte alte legi si obiceiuri tampite.(pe care musulmanii le aplica si la noi in tara)
cel putin sunt niste legi cu care sunt de acord:daca furi, ti se taie o mana/un deget(depinde de tara) si daca omori, esti omorat(impuscat sau spanzurat) big grin devil

| GodBlessYou explică:

De ce ai inclus si israelul in lista asta, este un stat dezvoltat si modern. Nu are conflicte militare, doar face negocieri cu palestina.Este doar sa spun asa in razboi cu Hamas(teroristi) si America cu al quaida.Israel este un stat evreu, nu are legi tampite, este un stat democrat care nu tine cont de religie cand face legi!

Răspuns utilizator avertizat
| GodBlessYou explică:

@rombi | Justifica, palestina a pierdut teritoriul in justitie.Sa iti spun eu... Statul Palestina daca o sa fie vreodata o sa fie un stat musluman, ceva de genu Republica Islamica.Cu toti stim ce scrie in scriptura lor de legislatie sfanta Sharia, asa ca mai bine ramane acolo un stat civilizat. Tu spui ca talibani nu exista sunt o fictiune? atunci cine o distrus monumentele istorice, cine a omorat oameni. Talibani sunt o realitate, lumea este mult mai complicata dacat crezi tu. Pun pariu ca nici nu crez ca oameni au fost pe luna, ca am mai intalnit si prosti din astea.Si nu americani invadeaza statele astea ci ONU.Cauza principala pentru invadarea Irakului este Sadam Husein(presedintele) care a inceput multe razboaie cu Arabia Saudita, Iranul si Kuweitul. aaaa dar nici el nu a existat nu? In afganistan Talibani sunt problema. Ce are sa caute americani in venetuela? si mai mult in Iran? De ce nu invadeaza simplu arabia si rusia pentru gaze si petrol. Celelalte invadari americane au fost din cauza uniuni sovietice.