| horansgang a întrebat:

Ce poţi să faci să atenuezi durerea când te doare urechea?

5 răspunsuri:
| Memecy a răspuns:

Trebuie să mergi la medic ORL să își dea ceva picături și trece dacă mai amâni ajungi la complicații gen intervenție chirurgicală și nu îți doresc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aprinzi o ţigară şi ţi-o îndeşi în ureche, fumul te va ajuta.

| Carmen100 a răspuns:

Pai daca te doare urechea de ce nu te duci la doctor? Nu mi se pare normal sa te doara urechea...
Mergi la doctor sa vada ce ai ca cine stie ce se poate intamplawinking

| horansgang explică:

*interiorul urechii. mă scuzaţi

| ceaiuldetei a răspuns:

Leacuri băbești. Nu costă de te îndoaie și sunt de efect (dacă le încerci).

Ia o șosetă (nouă, curată - tu alegi) sau un săculeț din bumbac (să nu fie foarte aspru) și pune sare încălzită (iei un ibric și încălzești un pic de sare) în el, apoi ține-o la ureche, ca pe o pernuță.

Am pățit chestia asta (dacă o fi identică) acum vreo doi ani, câteva nopți la rând. Curios e că ziua nu aveam niciun fel de problemă. Mă pocnea durerea numai cu noaptea în cap.

Poate să te mai doară interiorul urechii și de la durerile de cap (care pot să apară de la durerile de dinți, ca exemplu sau de la problemele de vedere, în cazul în care ai și nu porți ochelari care să ajute).

Sau poate te-a tras curentul. Sunt o grămadă de variante. În ultimă instanță, treci pe la o farmacie sau consultă un medic, dacă treaba specificată mai sus nu ție nu sau nu e de folos.