| Sebastian1236882 a întrebat:

Ce sa fac cand cineva ma ia la misto si isi bate joc de mine?

14 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Poti face multe.
Poti sa raspunzi cu aceiasi moneda.
Poti ignori, uneori indiferenta doare.
Poti si sa te gandesti si de ce te ia la misto!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Fii de acord cu el/ea. Da cateva exemple si iti dau raspunsuri. De exemplu - "Mama, ce prost esti sa moara mama." >> "Asa e, dar nu e maica-ta de vina ca sunt eu prost." sau "Pfoai, esti urit ca noaptea." >> "Noaptea are stele, are luna, e chiar frumos noaptea. Sint urit ca un **** de elefant."

| Brizbriz a răspuns:

Ridici o spranceana, te uiti de sus in jos, si intorci spatele

| CleanHeart a răspuns:

Rade-te de el ca e asa prost, tu ai un motiv si nu baga la suflet, eu rad de astfel de caractere penibile fara abilitatea de intelegere si cei 7 anisori de acasa.

| tonyc7 a răspuns:

Depinde cine e acel cineva. Daca e un tip mai vanjos ca tine, golan versat, care mai are si reputatie de bataus, te-as sfatui sa-l ignori, nu-i raspunzi in niciun fel.
Insa daca e un nimeni (fara muschi pe el, fara experienta de viata, fara multi prieteni si fara nici un palmares in fapte rele grave) n-ar strica sa-i dai o lectie, dar nu cu pumnul, ci cu replici verbale mult mai usturatoare (ceva care sa-l doara atat de rau incat sa nu mai aiba chef sa se ia de tine).

| 1234568807 a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta si ti-am explicat ca daca esti fraier si accepti batjocura altora, asa se intampla

| SelenaTpu a răspuns:

Sa amplifici ceea ce iti zice. Faci auto-ironie.
Sau vezi ceea ce ii place sau de ce ajutor are nevoie si te implic acolo.
Sa vezi pe baza ce lucuri face misto si lucrezi sa nu ii mai arati acele defecte

| DARLINGx a răspuns:

Îl ignori, și nu îl bagi in seama.

| Errrrrr a răspuns:

Autoironie sau pur și simplu ignori, mulți fac asta pentru atenție și îi doare când nu primesc happy sau pur și simplu o să vadă că nu reacționezi și o să se plictisească :d

| Mela1000 a răspuns:

Încearcă să-l ignori, să-l ocolești. Ai putea să remediezi defectele de care rade, să-i arăți că ești Mai Bun!

| 1234568807 a răspuns (pentru Mela1000):

Nu rezolvi nimic cu ignoratu, daca ala vede ca te i-a la misto si tu nu ii spui nimic, o sa inceapa si mai rau, si o sa inceapa si altii, daca tu nu ripostezi deloc cand esti batjocorit sau luat la misto, o sa ajungi rau

| Skylor a răspuns:

Ignora-i total

| Adrianadrian2855 a răspuns:

Nu l băga în seamă că ști vorba aia câini latră ursu merge.sau ia l la mișto și tu da asta nu-i o soluție

| cafelutsadeluni a răspuns:

Scuipa-l in gura si da-i armaghedonul mamei lui.
Mi-a zis si mie un "prieten" ca sunt bou acum 3 zile si am batut-o pe maica-sa in parcarea de la lidl berceni.(I-am furat si legumele din sacosa, ca doar asa se cuvine.)