anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac cu parul meu?
de o sapt l-am tuns destul de mult si acum arata ca si cum e ars si despicat si nici nu am atins placa de elsad si arata foarte tare deteriorat pot sa-l si rup.sad ce sa fac? credeam inainte ca de la placa dar acum...vad k si fara tot una miecrying

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Nu contează firma uscătorului de păr. Că tot aerul acela îl are. Şi eu am unul de la Remington, D5010 şi din când în când mă mai usuc puţin la rădăcină dar reglez aerul să nu fie aşa cald.
Însă indicat este să nu îl foloseşti deloc şi să îl laşi să se usuce singur, dar acum fiind iarnă te poţi usca un pic, dar doar la rădăcină nu şi pe lungime, însă nu cu aer fierbinte!

9 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
si eu m-am confruntat cu o asfel de problema si am folosit 4 saptamani o masca pe baza de galbenus de ou+ulei masline+zeama lamaie si sunt ff multumita, apoi am mai tuns un pic ) incearca si tu, nu ai nimic de pierdut, fa acea masca, acopera capu cu ciolofan, punga ce ai tu, si stai 3-4 ore.iti doresc mult succes si sanatate multahappy

| Esperança a răspuns:

Soluţia ideală care face minuni părului este uleiul de măsline extravirgin.
Eu îmi fac odată pe săptămână o mască de păr cu ulei de ricin (acest ulei ajută şi la creşterea părului, îl întăreşte dacă îţi cade), 2 linguri ulei de măsline şi o lingură unt de shea(conţine Vitamina A şi E) Le încălzesc puţin în cuptorul cu microunde şi aplic uleiurile astfel omogenizate pe păr.
Acopăr cu o folie alimentare, apoi cu un prosop şi stau aşa cam 3-4 ore.
Sau iau pur şi simplu ulei de măsline din sticlă şi îmi dau pe părhee hee
A doua zi am părul foarte moale şi mătăsos!
Însă atenţie pentru a-ţi da jos uleiul din păr trebuie să foloseşti un şampon pentru părul gras. Eu îl am pe cel de la Pantene Aqua Light şi dintr-o singură spălare am părul curăţat!
Succes!

| anonim_4396 explică (pentru Esperança):

Mersi am auzit k e bun dar nu stii de la ce poate fii?

| Esperança a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă ai folosit placa înainte, e posibil să se fi ars de la placă şi o să îşi revină dacă l-ai tuns foarte scurt şi foloseşti această mască cu uleiuri, însă pe toată perioada aceasta să nu te atingi de placă, uscător de păr sau orice alt obiect de coafat cu aer cald sau care se încălzeşte!

| Amilik a răspuns:

Incearca sa il hidratezi mai mult.

Pentru a recastiga frumusetea parului Dumneavoastra, aveti nevoie de:
- o ceasca de maioneza;
- 2 prosoape incalzite.

Masati bine parul cu maioneza: incepeti prin masarea scalpului si intindeti crema pana la varful firului de par.
Acoperiti apoi capul cu un prosop pre-incalzit.
Dupa aproximativ 10 minute (cand prosopul se raceste), inlocuiti-l cu cel de-al 2-lea si asteptati inca 10 minute.

Dupa tratament, spalati bine parul cu sampon si apa din abundenta.
Repetati tratamentul in fiecare luna.

Beneficii:
- intareste firul de par;
- confera stralucire parului;
- repara parul deteriorat;
Sfat:
Daca parul Dumneavoastra este foarte deteriorat, puteti aplica aceasta masca saptamanal.
Maioneza este recomandat sa fie facuta in casa cu ulei de masline!

Par deteriorat

-se aplica o masca preparata din doua galbenusuri proaspete si 50 ml de bere. Se intinde masca pe par, se maseaza totodata si scalpul, se acopera capul cu un prosop si se lasa 30 de minute.

-o alta masca eficienta este cea cu miere si lamaie. Se amesteca sucul de la o lamaie cu o lingura de miere si una de apa. Masca rezultata se aplica pe par si se mentine pe acesta in jur de 15 minute.

Masca cu banane si miere (o banana coapta, doua linguri de iaurt, doua linguri de ulei din germeni de grau, 1/4 lingurita de lecitina, 1/8 lingurita de miere de albine, 2 lingurite de lapte condensat, 2-4 picaturi de ulei esential ylang-ylang). Masca se aplica pe parul proaspat spalat, lasandu-se sa actioneze timp de o ora, dupa care se clateste bine. Se repeta o data pe saptamana.

-infuzia din coaja de lamaie -se taie marunt cojile de la 500 g lamai, se pun intr-un vas si se toarna peste ele 1, 5 l apa clocotita. Se astupa vasul si se lasa 3 ore, dupa care se foloseste pentru clatirea parului proaspat spalat.

| SlenderWomen a răspuns:

Eu m-am tuns acu' 2 luni si parul' meu sta f umflat

| AlleAlllexandra a răspuns:

Ai putea sa folosesti produsele Gerovital. Mai intai cumpara "Lotiunea regeneranta cu petroleum, Gerovital Plant" trebuie sa-l folosesti o data pe saptamana timp de 2-3 luni. Trebuie sa il lasi sa actioneze minimum 2 ore. Apoi o sa te speli (pe cap) cu "Samponul regenerat, Gerovital Plant". Ele au un pret bun. Un sampon costa in jur de 12-15 lei, si are 125-130 ml. Iar lotiunea cam 20-25 lei, 100 ml. Le poti gasi in orice farmacie. Si eu am avut problema asta'... firma Gerovital mi-a adus parul la normal, ba chiar e mult mai frumos. Funda?

| Esperança a răspuns (pentru AlleAlllexandra):

Da dar firma gerovital pune alcool în produse, iar alcoolul distruge părul, nu-l repară.
Am vrut şi eu să îmi iau acea loţiune cu petrol însă pe lângă faptul că are alcool, nu conţine ceea ce spune adică ulei de ricin şi vitamina A şi E, deoare uleiul de ricin e foarte gros şi uleios iar eu când am pus degetul mi s-a părut a fi mai multă apă decât ulei.
Cele mai bune metode sunt cele naturale!

| anonim_4396 explică (pentru Esperança):

Pai l-am tuns cam o palma si acum e la loc de deteriorat aia vreau sa spun si probabil de la uscator am uscator de la reminton...dar de placa nu m-am mai atins si in timp de o sapt 2 cam asa e ca si ars asa arata ca si cum nu mi l-am tuns

| Esperança a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu contează firma uscătorului de păr. Că tot aerul acela îl are. Şi eu am unul de la Remington, D5010 şi din când în când mă mai usuc puţin la rădăcină dar reglez aerul să nu fie aşa cald.
Însă indicat este să nu îl foloseşti deloc şi să îl laşi să se usuce singur, dar acum fiind iarnă te poţi usca un pic, dar doar la rădăcină nu şi pe lungime, însă nu cu aer fierbinte!