Pai... eu as astepta sa vina ea. nu ar putea lipsi de la asa ceva zic eu tu faci cum crezi ca e mai bine.
sper ca te-am ajutat. :*
Sfatuieste-te cu parintii tai! Intreaba-i si pe ei cand au mai mult timp si mai intai spune-le prietenilor tai ca iti vei face ziua in ziua in care va fi si fata acasa. Daca vezi ca majoritatea nu pot veni atunci ii anunti ca iti vei face ziua atunci cand era stabilit dinainte. Bafta!
Iti spun ce as face ew in locul taw : fac chiar as tine fff mult la ea si mi-as dori sa fie acolo de ziua mea... at mias tine in alta zi, ziua de nastere mai ales daca tii cea mai buan prietena nu ar fi ziua ta de nastere completa zic ew :p fundita;;]?
. Consulta-te cu ea. Intreab-o ce ar dorii si ea. Verifica planul celorlalti. In cazul in care nu poti modifica data, tineti ziua pe acea data si mai apoi fa un fel de petrecere privata cu ea si cu inca cateva prietene mai bune.
Daca intr-adevar este o persoana importanta pentru tine,nu ai face petrecerea fara ea
daca as fi in locul tau as astepta pana se intoarce,deoarece nici unde nu scrie ca petrecerea de ziua ta trebuie facuta in acea zi, doar daca vrei
dar daca iti lipseste o persoana importanta ar fi bine sa o implici si pe ea in distractie
deci, ...eu iti spun sa nu faci petrecerea fara ea:*
oricum decizia e a ta
la multi ani!:*:*
Uite cum sa faci, mai intai nu faci ziua ta fara ea se va simti prost
1 la mana i cinstesti pe prieteni tai cu cate ceva aparte o ciocolata un pahar de suc sau cate-o si le spui fac cinste si eu acum si cand vine pritena mea voi face o petrecere cu siguranta vor intelege eu iti doresc bafta si apropo la multi ani,
Poti sa faci o petrecere cu oaspetii si atunci cind va veni prietena ta sa faci o petrecere pentru amindoua.
0Isabelle0 întreabă: