| stefanyparis a întrebat:

Ce sa fac sa nu mai stau asa mult la PC? fara ironii va rog.
funda**

6 răspunsuri:
| ღBrunette a răspuns:

Îţi poţi pierde timpul făcând mii de lucruri, fără să stai mereu la pc. Poţi să scrii, să citeşti, să pictezi, să cânţi sau să dansezi, să te plimbi prin parc cu prietenele, să ieşi cu rolele. Gândeşte-te la nişte ocupaţii care nu te plictisesc şi care îţi atrag atenţia...

| Innuka a răspuns:

Hi! Ai putea incerca sa iti faci un prieten cu care sa iesi in oras mereu sau cu colegii de clasa.Ai putea citi ceva sau ai putea merge la film. Bafta!

| m97 a răspuns:

Gaseste-ti alte lucruri de facut; de exemplu poti sa iesi cu prietenii sau sa citesti o carte.

| 克里斯提 a răspuns:

Iesi afara cu prietenii, pur si simplu gaseste alta activitate, spala vasele, fa curat, fa ceva sa te tina ocupata laughing

| 0Ada0 a răspuns:

Gaseste o ocupatie mai interesanta de atat...cum ar fi sa iesi cu prietenii la un suc, prin parc. Daca vrei sa vorbesti cu cineva foloseste si telefonul nu doar mess. Incearca sa si citesti( cred ca cine ma vede imi da cu tigaia in cap laughing )ceva ce iti place nu stiu. spre ex mie imi plac misterele asa ca citesc despre ele( cateodata).
Fa ceva care sa iti atraga atentia da la PC.

Sper ca te-am ajutat! Fundita?puppy dog eyes

| mkadita a răspuns:

Incearca sa iti gasesti alte ocupatii ca de ex. poti iesi cu colegii la un suc sau sa afci sport. Funda?

Întrebări similare