Nu poti sa te plangi de ce primesti in perioada sarbatorilor de la cei care ti-au daruit acei bani, poti spune la altcineva dar lor nu pentru ca se supara si anul viitor nu mai primesti nimic, o sa ajungi pe banii tai si faci ce vrei in viitor.
Eu as fi foarte fericita sa primesc 120 de lei, macar cu banii aceia iti poti lua tu singura ceva ce ti-ar place.Asta e, nu primim mereu ce meritam sau ce avem impresia ca meritam.Pana la anul incearca sa strangi banii necesari pentru a le darui si tu parintilor niste cadouri si vor fi atat de impresionati incat probabil ca-ti vor lua ce iti doresti cu adevarat!
Scopul Crăciunului e de a dărui nu de a primii. Dacă vrei un telefon adună-ți banii aceștia și cu ce mai ai tu și roagă-ți părinții să-ți mai împrumute și ia-ți-l.
De ce nu te multumesti cu ce ai? Cu cat alergi dupa mai mult cu atat sacul ti se va goli de tot. Bucurat'te, fii recunoscatoare pentru ceea ce primesti si ai sa vezi in timp cum lucrurile se schimba si prind contur.Sa invatam sa ne bucuram din ceea ce primim.Numai bine.
Te inteleg...Viata e nedreapta uneori. Dar ti-ai pus intrebarea daca meritai mai mult?
Da mi-am pus. anul acesta sau organizat 2 excursi in cate nu am fost pentru ca au fost prea scumpe. am stat cu fratele meu pana tarziu desi aveam teme si il plimbam. stateam si pana la miezul nopti. la schi nu ma lasa sa merg. la nici o petrecere nu mau lasat sa ma duc.
Te cred...cum am zis Viata e nedreapta uneori
Vorbeste cu ei! Sincer uite anul asta si eu am avut probleme de genu asta! Mama nu lucreaza. Bunicmea ce mai imi da! Si cu tata imi da cate 10 lei in scarba..ca is divortati!
Nu esti singura fi optimista! Stiu cum e si eu sunt in clasa a 11 si vad colege care nu au miliarde dar se duc cu prietenu lor in excursii cadouri etc si mie imi vine a plange.
Am intrat si in depresie vroiam sa nu mai fac scoala ca sa lucrez(am 17 ani) nu stiam ce sa fac dupa aia m-am gandit sa am rabdare sa termin scoala(liceu) si poate am sa lucrez!
Vorbeste cu parintii tai ca nu esti multumita(Ai rabdare nu stii cum ti se schimba viata)
Fii optimista!
Esti superficiala, fara suparare, nu vreau sa te jignesc insa... pe bune? Altii nu primesc nimic si tot sunt mai fericiti decat tine, ar trebui sa incepi sa fii multumita pentru ceea ce ai si din ce spui tu pe acolo vad ca nu faci foamea, nu dormi pe cartoane in frig, nu ai o masa pe zi etc.
Parintii tai vor doar sa te motiveze sa inveti. Incearca sa participi la o olimpiada si sa le spui ca daca vei lua un punctaj mare sa-ti cumpere mai repede telefonul. Sau ceva de genul... Succes!
Numai pune atata la suflet. Termina liceul. Dupa vei putea lucra si face si o facultate in paralel. Pana atunci mai indura putin, apoi iti vei castiga banii tai. Pana atunci poti castiga asa bani de buzunar lucrand de acasa daca vrei.
Te-ai gandit sa le faci tu un cadou? E mai ferice sa dai decat sa primesti... spunea un intelept!