| danny7 a întrebat:

Ce sa n-tamplat cu icpv3 site-ul e mort nu stiu ce are dar nu mai merge cand intru e o eroarea poate stiti voi ce ie? dar sa aflati ca pe icpv3 codurile si hainele care mi le-am cumparat nu le mai am si e o party de asta?

25 răspunsuri:
| cosmin0116 a răspuns:

Nu stiu ce are nici mie nu-mi merge si l-am sters si nici pe site nu pot sa intru.

| danny7 explică:

Sa ma kak pe voi!

| danny7 explică:

Ma nu merge icpv5 apas pe esc adica escape si imi apare imagine alba alceva nu imi apare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu stie. Poate e sfarsitul pentru ICP si ICPV3.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E off 4ever!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BAAAAAA s-a stricat sistemu' il repara astia de la icpv3 ma! c dracu? cica "E OFF 4EVER", asta sa o crezi tu ma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baaaaaaaaaaaaaa saitu sa inkis ca jocu a fost sters! eu is prieten cu ala care a facut joku (sa stiti ca andrew nedea ) a facut jocu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate, icp nu mai exista sad serverele s-au sters, jocul s-a sters. vestea cea mai rea este ca icp nu se va mai intoarce niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba prostilor iau prins astia de la disney da stiu eu unu nou
http://icp5.webs.com/ si is si admin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dc nu merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi apar erori dar e pentru. ca trebuie sa instalezi altul si pe cel vechi sa-l stergi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Site-ul e morte nu mai exista icpv3 au dat faliment poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca sunt prea multi copii pe site.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Siteul a fost anulat nu o sa mai fie jocu scuze ok? nu o sa se mai produca nici o data

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

(icp is not dead)Incerc sa fac un Anti-Sistem adica, o sa repare sys.
eu ma apuc acum sa fac un iCP DownPoor (iCPv00)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eocred ca nu mai exista ca si mie imi placea era fainwinking dar eu cred ca nici nu o sa mai apara poate apare icpv100 crying poate nu stiu dar ar fi bine sa mai faca altu ca daca nu face mai pis pe toti de la icpv3winking bye wave

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am sa va traduc pe romana:

Bună ziua tuturor,

ICP este oficial închis. Toate fişierele care au de a face cu ICP au fost şterse, aceasta include noastră Chat Files, Penguin baze de date şi Sursa Game. ICP nu se va mai întoarce. Ne pare rău pentru inconvinence acest lucru poate fi cauzat.

Ceea ce priveşte, Personal iCPv3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Icpv3 s-a dus...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io cred ca i-o prins politia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In timp au aparut servere noi care merg linkuri:
http://icpps.com sau http://privatecp.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a inchis nu stiu din ce motive dar daca o sa cauti bine o sa gasesti un icp care merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paai icpv3 nu mai exista, dar acum se lucreaza pentru icpv5winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai merge site-ul si basta de ce nu merge nu stiu. :'-(

| Anonimul100 a răspuns:

Danny,iti zic eu.in fine stii ca la club penguin cp asa ala face bani ca unii se fac membrii... si de asta ca in icpv3 eram membri pe viata fara sa dam bani si din cauza ca nu dadeam bani ca nu avea...nu a putut sal intretina jocul de asta