| GabrielaBi a întrebat:

Ce se poate intelege prin comportamentul unui baiat de 18 ani?
Eu ma chinui sa inteleg,dar nu pot.
Ma tachineaza mereu, cu orice ocazie face glume cu mine.Incearca citeodata sa ma apuce de mana,iar eu imediat il privesc in ochi,si in acea secunda el imi da drumu, parca ar fi speriat.Citeodata ma cuprinde,dar repede ma lasa.
In schimb,cind e beat,prinde curaj incit ma ia in brate,imi saruta manile,isi pune capul pe bratele mele,si chiar ma saruta,mergem de mana de parca am fi impreuna de multa vreme.
A doua zi,parca ii este rusine de comportamentul lui, si parca nimic nu s-a intimplat.Si o face pe indiferentul.
Sint confuza, poate ma lamuriti voi?

8 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Este timid si nehotarat si tu esti la fel. Poate daca i`ai spune ca si tu il placi ar prinde curaj sa faca asta si cand nu este beat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare, ca alcoolul ii da curaj.Imbata.l mai des!

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

Un sfat foarte bun happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kaℓi):

Alcoolul dezleaga limbi si ucide spirite.

| GabrielaBi explică (pentru anonim_4396):

Pai eu cum sa ma comport cu el? Poate ma considera doar o fata de distractie, si ma foloseste cind are nevoie?

| anonim_4396 a răspuns (pentru GabrielaBi):

Nicidecum,doar ca nu are curajul sa.ti spuna ce simte cand este treaz.A doua zi ii este rusine de comportamentul său, pentru ca nimeni nu se simte bine stiind ca s.a facut de ras.Intr.o zi isi va face curaj si iti va spune si treaz ceea ce simte.Ai rabdare!

| RagnarokR a răspuns:

Daca il doare gura sa marturiseasca ceva si are un astfel de comportament de bezmetic, da.i pace si nu ii mai accepta orice trasnaie, doar pentru ca esti lesinata dupa el. daca nu esti lesinata dupa el, arata acest lucru si nu ii permite orice. cere.i si explicatii. ai si tu o demnitate, sper.

| Vraciu2016 a răspuns:

Aici cred ca te pot ajuta deoarece am si eu acelasi comportament.

Baiatul e timid. Se vede ca-i place de tine dar e nesigur pe el. Cand e beat prinde mai mult curaj si devine mai sigur pe el. La fel fac si eu dupa ce beau o bere, daca nu beau nimic devin nesigur pe mine, nu ma pot controla.
Sunte-ti impreuna? daca nu, atunci e evident ca nu e sigur daca il placi, sau daca te merita. Daca cumva iti place de el sau nu spune-i inainte sa isi faca nu stiu eu ce idei.