| adnanax a întrebat:

Ce smecherii poti face la examenul de bac? aiurea intrebare da vreau sa aflu mai multe chestii... k nu am chef sa stau cu burta pe carte

Răspuns Câştigător
| yuli10 a răspuns:

Depinde unde inveti, respectiv unde dai bacu daca liceul tau nu e centru.
anul asta a fost greu cu copiutzele pentru ca nu au mai fost numerotate variantele si s-au extras numere diferite pe subiecte, nu pe o varianta intreaga. dar chiar si asa erau multi cu copiutze de dimensiuni mai mici decat palma, micsorate la xerox.
ca o alta metoda, ar mai fi cascutzele acelea revolutionare, aproape invizibile http://forum.computergames.ro/......impan.html dar am auzit ca s-au constatat cazuri in care au ramas blocate in ureche.
cea mai simpla metoda ar fi trasul cu ochiul la vecini, daca examinatorii sunt ok.
bafta multa! :)

7 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Sa te rogi la dumnezeu, dupa care incepi si inveti. Si copiatul e o solutie, dar nu una sigura. Totusi o sa ai o mai mare satisfactie cand sti ca e munca ta decat atunci cand furiwinking baftahappy

daniela
| daniela a răspuns:

Nu e mai usor si mai bine pentru tine ca om sa inveti cate ceva? Eu zic ca ti-ar prinde foarte bine

| mada12 a răspuns:

Cam nici unalaughinglaughinglaughing Te-as sfatui sa te bui cu burta pe cartelaughing

| Baton a răspuns:

Buna intrebare asi putea spune din moment ce mai nou camerele video si "paznicii" se inmultesc...eu nu stiu.decat sa inveti... exista posibilitatea in care nu ai camerele si foarte multi paznici...si atunci te poti "sfatui" cu "colegii" sau cu profesorii...sau chiar te poti inspira daca ai ceva la indemana...eu recomand sa inveti...pentru ca este bac-ul si nu un examen oarecare...parerea mea este ca uneori de bac-ul asta depinde cursul vietii...acum nu simti. dar mai tarziu te trezesti cu regrete...

| w1zz a răspuns:

Cand profu nu-i atent uitete la unu in lucrere eu asa fac

| hitler a răspuns:

Atunci stai cu spatele.