Sunt in totalitate de acord cu tine..insa nu avem ce sa facem trebuie sa o invatam la liceu pentru a lua note bune(pentru cei care conteaza notele la admiterea la facultate) si la bac ...in rest nu cred ca o sa o folosim prea mult, oricum cred ca oricine trebuie sa aiba macar o baza la acest obiect.
Exista clase de filologie daca nu iti place matematica, nu te obliga nimeni sa faci un profil real la liceu.
Orice facultate de inginerie, informatica, constructii etc adica tot ce tine de politehnica in general necesita cunostinte destul de bune de matematica.
Daca nu s ar face matematica in liceu nu ai putea sa acumulezi nimic in facultate. Si sa stii ca arhitectura, mecani, constructii, informatica fara cunostinte de matematica nu se poate.
Exact!
Dar cineva (din parlament) propune asa ceva?!
NEVER!
ne stoarcem creierii degeaba
Consider ca matematica de 1-4 este suficienta!
Sa ziceam si cea de 1-8
Restul de o prostie
Ma bucur ca cineva e de aceiasi parere cu mine
pa-pa
Daca tu crezi ca matematica de I-IV este suficienta,atunci poate ca trebuie sa te muti in padure, departe de civilizatie.Te rog frumos, lumea n-ar fi putut evolua fara matematica, chiar fara matematica aia de liceu, care ti se pare tie dificila si inutila.Cam tot ce ne inconjoara,toate domeniile au la baza matematica,aceasta fiind intermediul prin care comunicam cu natura. Daca deschizi putin ochii ai sa observi si ai sa-mi dai dreptate, daca nu poti sta linistita in casuta ta din padure.
Sa nu mai spun ca matematica ne ajuta sa ne dezvoltam mintea, ne familiarizeaza cu modul de gandire logic, asa incat sa fim capabili sa ne organizam viata.
Ps. Creierul nu poate fi stors, chiar este stimulat si determinat sa se "upgradeze" cu cat inveti mai mult.
Este un raspuns vechi de al meu.
am alta parere acum. sunt de acord cu tine.
Matematica ne ajuta sa ne dezvoltam creierul.
LanguageMaster întreabă:
LanguageMaster întreabă: