| BlackAndWhite1 a întrebat:

Cine se simte complexat de felul cum arata? Ati vrea sa fiti ca "papusile" de la tv?

10 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu mă simt complexat de felul în care arăt. Mă mulțumesc așa cum sunt.

| RainmakerX a răspuns:

Nu este vorba de asta, numai ca na, stii si tu cum e generatia aceasta de maimute nu? Vezi pe strada cate 2 babuini care rad ca prostii si auzi "Uite ce fata are ala/aia" sau nu stiu ce fel de aiureli. In ultimul timp lumea se axeaza numai pe portofel si corp, deci, de ce nu? Daca ai posibilitatea sa imbunatatesti ceva, o faci.
Inteleg aceasta intrebare si nu vreau sa fiu nica ca Justin Bieber dar nici bataia de joc a celor din jur.
Ce pot sa spun... daca intr-un loc este prea multa inteligenta sa nu te astepti ca o sa gasesti in acelasi loc si frumusete si invers. Fiecare a primit din cele 2 cat sa se completeze reciproc.Sunt de parere ca e mai bine sa fii mediu la toate decat sa fii frumos ca cine stie ce vedeta si sa fii prost(scuze exprimarea) sau sa fii ultra inteligent si sa te considere lumea un tocilar urat.Stiu ca suna rau, dar cei din jur asa tind sa judece oamenii.
In acest caz "A judeca o carte dupa coperta" se aplica de foarte multe ori.
Este doar parerea mea! Daca nu ai intalnit astfel de oameni care judeca oamenii numai dupa infatisare, atunci sa stii ca exista si sunt pe zi ce trece tot mai multi.

Răspuns utilizator avertizat
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Nu zice nimeni ca trebuie sa arati ca "papusile" de la TV, dar ideal ar fi sa te simti bine in pielea ta, si sa duci un stil de viata sanatos.

| IDontCareee a răspuns:

Nu mă simt.
Dacă tu te simți și alții vorbesc despre faptul cum arăți, lasă-i să vorbească.
Nu îi băga în seamă, deoarece asta face să comenteze și mai tare.

| peperonies a răspuns:

Eu eu eu! da da da!

| BlackAndWhite1 explică (pentru peperonies):

De ce?

| peperonies a răspuns (pentru BlackAndWhite1):

Ca nu arata inca asa :https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/......f868f6.jpg

As vrea sa arat asa!

| BlackAndWhite1 explică (pentru peperonies):

Trebuie sa te multumesti cu ce ai :-)

| peperonies a răspuns (pentru BlackAndWhite1):

Nu ajungi departe in viata asa.