Daca vine unu si te injura, etc ii spui: Bai boule nu mai bine vi tu maine si imi lingi coaieleee ca sor copt amandoua sor copt coaielee da hai vino si suge-le ca au gust buna mancami-ai **** sa-l inghitesti pe rand
Stiu de mult aceasta poza cu jigniri amuzante http://www.2lol.ro/....../2-1-0-262
Pe mata o fu++ o satra de pinguini
ti-o dau in gura pana faci temperatura
iti bag pu++ in gura sa-ti daram maselele
Zii lu ma.ta sa nu isi mai schimbe rujurile, ca de cate ori mi-a supt-o, mia fqt *** curcubeu. atarnamias chilotii de crucea mat.ii...Sa-i bag eu lu` tarfa aia de mama ta o grenada in pi**a sa o fac bucatzi ...Mai slobozitzilor,zabalosilor coclitzilor ratatzilor obositzilor martalogilor,fomistilor cocarjatzilor sugacilor retardatzilor, chisatzilor, labagiilor si restul mamelor voastre care v-au crescut cu lapte de tata si semintze de soia, veniti sa va dau o m**e cu presiune, sa va largesc gura ca sa intre p**a
. băgaţi-aş pu#@ în priză ca să faci puţin ca pomu' de iarnă.
vedea-te-aş cu flori pe piept să dai din cap numa' la hopuri
Sa folosesc crucea matii pe post de capac de veceu, sa joc fotbal cu capul tau pe mormantul lui mata si al lui tactu, ia treci in strana ****en vrana:"AMIN"...sa jupoi pielea de pe **** si sa-mi fac ciubote de iarna...sa o arunc pe mata la microunde si sa o fac sufleu de capsuni pentru masa de Paste, sa-mi fac schiuri din crucea matii, ****i bisericuta matii, ****i prostitutia matii (sa-mi spui daca te-a ajutat)bine?
anonim_4396 întreabă:
anastasia500 întreabă:
learnwithmeyayyy întreabă: