Sa folosesc crucea matii pe post de capac de veceu, sa joc fotbal cu capul tau pe mormantul lui mata si al lui tactu, ia treci in strana ****en vrana:"AMIN"...sa jupoi pielea de pe **** si sa-mi fac ciubote de iarna...sa o arunc pe mata la microunde si sa o fac sufleu de capsuni pentru masa de Paste, sa-mi fac schiuri din crucea matii, ****i bisericuta matii, ****i prostitutia matii (sa-mi spui daca te-a ajutat)bine?
Pe mata o fu++ o satra de pinguini
ti-o dau in gura pana faci temperatura
iti bag pu++ in gura sa-ti daram maselele
Zii lu ma.ta sa nu isi mai schimbe rujurile, ca de cate ori mi-a supt-o, mia fqt *** curcubeu. atarnamias chilotii de crucea mat.ii...Sa-i bag eu lu` tarfa aia de mama ta o grenada in pi**a sa o fac bucatzi ...Mai slobozitzilor,zabalosilor coclitzilor ratatzilor obositzilor martalogilor,fomistilor cocarjatzilor sugacilor retardatzilor, chisatzilor, labagiilor si restul mamelor voastre care v-au crescut cu lapte de tata si semintze de soia, veniti sa va dau o m**e cu presiune, sa va largesc gura ca sa intre p**a
. băgaţi-aş pu#@ în priză ca să faci puţin ca pomu' de iarnă.
vedea-te-aş cu flori pe piept să dai din cap numa' la hopuri
Stiu de mult aceasta poza cu jigniri amuzante http://www.2lol.ro/....../2-1-0-262
Daca vine unu si te injura, etc ii spui: Bai boule nu mai bine vi tu maine si imi lingi coaieleee ca sor copt amandoua sor copt coaielee da hai vino si suge-le ca au gust buna mancami-ai **** sa-l inghitesti pe rand
anonim_4396 întreabă:
anastasia500 întreabă:
Seb_Sebastian_1999 întreabă: