Numaieaecevrea, nimeni nu poate sti ce se va intampla cu iubirea lor.In iubire, varsta nu are varsta, legile nu au legi... Dragostea este acel sentiment ce leaga doua persoane pe vecie.Ai observat ca termenul "dragoste" nu are plural? De ce? Pentru unicitatea lui, pentru acele sentimente unice de care spuneam mai sus!
Deci, go on! dragostea le poate face pe toate!
Sincer, ar fi minunat sa fie asa.Doar ca viata e campioana in a te cobori in morcila exact in momentul in care deschizi gura sa afirmi ca esti fericit
PArintii nu sunt de acord deoarece ii vad prea "tineri" pentru asa ceva, pe ascuns se pot vedea pana la majorat apoi daca au un loc de munca amandoi se muta in chirie si daca totul merge bine continua sa fiu impreuna.
Da:X La varsta asta, dragostea este frumoasa si are un impact foarte mare pentru ca poate fi prima iubire :X
Ceao:*!
Este foarte posibil. dar cu timpul poate pentru ca sunt tinerise plictisesk unul de altul
Da se poate, cunosc multe persoane care acum au 20 si ceva de ani si sunt impreuna cu iubitul de la varsta de 16 ani. Daca relatia e bazata pe incredere, sinceritate si iubire adevarata aceasta va tine cu siguranta. Din cate zici tu inseamna ca da veti ramane impreuna.Va doresc sa fiti fericiti si intr.adevar relatia voastra sa fie de viitor!:*
Da! Unchiul si matusa mea se cunosc de la 15 ani si au ramas impreuna pana acum! Acum au 24 de ani si au facut nunta anul trecut!
Trage tu concluziile!
Ciao!
Deci aici ie mai exact vorba despre tine
, deci normal ca se poate numai daca nu se calca stramb intre parteneri adica,, ea sau el´´.
Succes!
Sa va spun adevarul eu sunt una dintre persoanele acestei relatii adica fata
da acum credeti-ma ca sunt distrusa el e plecat in spania pentru ca tatal lui la obligat de 2 saptamani n-am fost la scoala nu prea mananc ewh i o perioada prea prosta pentru mine el vrea fugi de acolo jur imi vine doar sa mor
Sigur daca iubirea este mare intre ei! Eu singurica am dat peste asa o pereche.Se intilnesc din clasa a -VII si iubirea de la inceput exista si pina in prezent! Mai rar asa ceva dar este frumos!
alexandra_5507 întreabă:
BgcGeo întreabă: