Nu incerca sa te gandesti la asa ceva, noi oameni ne gandim numai la extreme.Asteapta sa vezi ce se va intampla, nu cred ca va fi de 4 metri(sa fim seriosi) nu a fost niciodata asa ceva si sper ca nu va fi.O sa fie ca in anul '54 zapada din plin,ger si cam atat![]()
Chestia care ar trebui sa ne deranjeze,e chestia ca nu avem utilaje profesionale,chiar daca avem milioane de euro bagate in ele,pana la urma nu avem nimic bun ![]()
Nici vorba de apocalipsa, numai Dumnezeu stie cand o sa dam coltu ![]()
Vorba la romani, trecem noi si peste asta
!
Bafta
Sincer nu cred.lumea vorbea de apocalispsa si cand am intrat in anul 2000 si in 6 iunie 2006, dar uita-ne tot aici... eu unul cred ca faza cu apocalipsa este o mare tampenie
Da, e apocalipsa, insa natura este de partea noastra. Zapezile sunt atat de mari fiindca vor sa-l faca pe Basescu si gasca lui sa-si dea demisia si sa fuga din tara. Stai linistit, totul va reveni la normal la momentul potrivit.
In nici un caz apocalipsa, poate intr-adevar va ninge mai mult in unele zone dar asta nu inseamna ca toata tara va fi ingropata sub nameti. E bine ca nu mananc mult, ceva provizii am!
DeathTheKid întreabă: