| Mariana567 a întrebat:

Credeți că mai există șanse pentru o relație după ce încrederea a fost distrusă?"

Am cunoscut un băiat pe internet, ne plăceam, dar fiind amândoi săraci și la distanță, nu aveam posibilitatea să ne întâlnim. El îmi spunea că va veni după mine dupa 1 an.Dar eu nu eram de acord, aveam multe îndoieli despre o relație online. Am vrut să văd ce șanse am cu altcineva real. așa că am vorbit 3 zile cu un băiat, care mi-a spus că mă va ajuta și cu un job si limba italiana pentru ca sunt in Italia, dar nu mi-a plăcut deloc de el și l-am refuzat. M-am întors la iubitul meu de la distanță, dar am început să ne certam si împăcăm tot mai mult ....si el întoceauna era cel care ceda,la final făcând mereu un video despre cat de mult sufăr si ma iubeste.
Am decis să mă concentrez pe viitorul meu, așa că am început să învăț italiană( am mers la cursuri) Nu doar pentru mine, dar și pentru relația noastră, pentru că îmi doream să fiu mai bună pentru amândoi. Totuși, în tot acest timp, el mă simțea distantă și, din răzbunare, m-a blocat. Am fost supărată și i-am spus că, dacă mă blochează, mă voi întâlni cu alt băiat, dar am spus asta doar ca să-l fac gelos. Nu am ieșit cu băiatul respectiv, dar nu îl voiam deloc, nu mă atrăgea,doar i-am dat mesaj cu" hai sa ne întâlnim" dar nu am ieșit, desi el ma astepta toată ziua singur ....nu ma interesa.

După ce m-am întors la băiatul meu, am realizat că mă îndrăgostisem din nou de el. Însă, când am încercat să mă apropii de el iar ne-am certat din cauza mea,nu prea ma multumea relatia.... dupa un timp lung,am aflat că acel băiat i-a spus minciuni despre mine cum ca am zis hai sa iesm sa facem altceva, inclusiv că am avut o relație intima cu el, ceea ce nu era adevărat. Amir, băiatul meu,a fost distrus de minciunile respective, a zis ca vrea sa moară.iar eu mă simțeam extrem de vinovată.

Mi-am cerut iertare 4 zile și el m-a iertat dar nu mai are încredere, mi-a zis ca ma iubește dar s-a schimbat. Acum mă respinge uneori și altădată îmi spune că mă iubește.... băieții numai exista sanse nu e așa? Da, știu ca e putin jalnic, pentru ca ne purtăm ca niște copii mici? Ce sa fac?

7 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Tu esti in Italia si el e in Romania? Ca doar asa imi pot explica neputinta de a va vedea unul pe celalalt.
Nu mai are rost sa incerci sa repari asa zisa voastra relatie online. Mai ales dupa ce v-ati stirbit increderea unul altuia. Parerea mea, e sa studiezi si sa evoluezi pentru tine, cat sa o duci mai bine. Iar in timpul asta sa iti cauti pe altcineva care sta mai aproape de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când ÎNCREDEREA se năruieste... nu mai rămâne nimic!
La voi, în cazul vostru s-a năruit încrederea unul în celalalt!
Și o încredere îndoielnică... Nu e încredere DELOC!

Încrederea e precum fundația unei case, dacă se dărâmă, se dărâmă ToT! Indiferent câte sentimente ai pus acolo, încrederea fie o ai, fie nu o ai, deloc!
Totuși, încrederea se poate reconstruii! Cu greu!, dar se poate!, în unele cazuri!
Totuși, e greu din dărâmături!
Apoi, mai sunteți și copilăroși! Și, bănuiesc, adolescenți?! happy
GREU!

| Mariana567 explică (pentru anonim_4396):

Acuma recent, băiatul meu a făcut un live pe tiktok, dar fix când a intrat o fata cu el, el numai putea de bucurie ( chiar daca eram si eu pe live si aratat bucuria in fața mea) mă distrus asta, și l-am blocat pentru că mi-am dat seama că nu mai este el, cel de care m-am îndrăgostit...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mariana567):

Trist!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mariana567):

E clar că nu e pentru tine!

| Pacientul0 a răspuns:

Șanse mai sunt, dar doar dacă amândoi vreți cu adevărat să reparați totul și vă asumați să fiți sinceri unul cu altul. E greu să reconstruiești încrederea, mai ales la distanță, dar nu imposibil. Dacă el te respinge sau nu mai e cum era, poate are nevoie de timp sau poate nu mai poate trece peste ce s-a întâmplat.
Cel mai important e să ai grijă de tine, să nu te învinovățești la nesfârșit și să nu forțezi lucrurile. Dacă nu mai merge, nu ești "jalnică" – e doar o experiență. Fii sinceră cu tine și vezi ce vrei tu, nu ce ar trebui sau ce crede altcineva. Și nu uita, meriți să fii iubită și respectată!

| Mariana567 explică (pentru Pacientul0):

Mulțumesc mult, un om mai educat de pe TPU sa fie măcar.