Tu esti in Italia si el e in Romania? Ca doar asa imi pot explica neputinta de a va vedea unul pe celalalt.
Nu mai are rost sa incerci sa repari asa zisa voastra relatie online. Mai ales dupa ce v-ati stirbit increderea unul altuia. Parerea mea, e sa studiezi si sa evoluezi pentru tine, cat sa o duci mai bine. Iar in timpul asta sa iti cauti pe altcineva care sta mai aproape de tine.
Când ÎNCREDEREA se năruieste... nu mai rămâne nimic!
La voi, în cazul vostru s-a năruit încrederea unul în celalalt!
Și o încredere îndoielnică... Nu e încredere DELOC!
Încrederea e precum fundația unei case, dacă se dărâmă, se dărâmă ToT! Indiferent câte sentimente ai pus acolo, încrederea fie o ai, fie nu o ai, deloc!
Totuși, încrederea se poate reconstruii! Cu greu!, dar se poate!, în unele cazuri!
Totuși, e greu din dărâmături!
Apoi, mai sunteți și copilăroși! Și, bănuiesc, adolescenți?!
GREU!
Acuma recent, băiatul meu a făcut un live pe tiktok, dar fix când a intrat o fata cu el, el numai putea de bucurie ( chiar daca eram si eu pe live si aratat bucuria in fața mea) mă distrus asta, și l-am blocat pentru că mi-am dat seama că nu mai este el, cel de care m-am îndrăgostit...
Trist!
E clar că nu e pentru tine!
Șanse mai sunt, dar doar dacă amândoi vreți cu adevărat să reparați totul și vă asumați să fiți sinceri unul cu altul. E greu să reconstruiești încrederea, mai ales la distanță, dar nu imposibil. Dacă el te respinge sau nu mai e cum era, poate are nevoie de timp sau poate nu mai poate trece peste ce s-a întâmplat.
Cel mai important e să ai grijă de tine, să nu te învinovățești la nesfârșit și să nu forțezi lucrurile. Dacă nu mai merge, nu ești "jalnică" – e doar o experiență. Fii sinceră cu tine și vezi ce vrei tu, nu ce ar trebui sau ce crede altcineva. Și nu uita, meriți să fii iubită și respectată!
Mulțumesc mult, un om mai educat de pe TPU sa fie măcar.
andreismecherul12321313 întreabă: