| Pericoldeexplozie a întrebat:

Cum as putea impresiona un baiat?thinking

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Depinde cum e caracterul său!
Dacă e timid, sau mai sălbatic. Nu poţi impresiona un băiat sălbatic, în același mod în care impresionezi un tip timid.
Însă dacă e genul timid, v-aţi putea face temele împreună. Să citești cărți împreună cu el. Chestii de acest gen!
Dar dacă e genul mai nebunatic, se schimbă treaba!
Dacă e persoana care este populară printre colegi, ar trebui să-l cucerești cu indiferența ta. Dar dacă ești prea populară, nici măcar nu va ști cine ești.
Trebuie să fii sociabilă, dar până la o limită. Încearcă să ieşi puţin în evidență când eşti cu el. Aşa te va considera interesantă, diferită de celelalte fete.
Când zic "ieși în evidență" nu mă refer la ceva vulgar, ci doar ceva simplu şi modest, gen: "ştii cumva unde este clasa x?" sau "îmi poţi împrumuta un pix?", sau ba chiar să cazi întâmplător pe hol (asta, la școală) pe lângă el, chiar dacă acest lucru va însemnă că te faci de râs, dar poate aşa te va observa.
Nu am încercat niciodată să încerc ceva din sfaturile mele, poate pentru că niciodată nu am vrut să impresionez un tip.
Dar sunt foarte sigură că vor funcționa!
Succes!

2 răspunsuri:
| FuckSchool a răspuns:

Sincer dupa parerea mea ca sa impresionezi un baiat trebuie sa fii cat mai naturala. Nu incerca sa fii altfel decat esti tu. Fii normala, fa glume dar cu masura, inceraca sa il cunosti mai bine, afla ce ii place, ce hobby-uri are. Prima data trebuie sa faci o impresie buna : Incearca sa vorbesti frumos, sa te imbraci cat mai dragut happy. Si nu uita care e cel mai important lucru : Zambestee puppy dog eyes!

| Lydia28 a răspuns:

Sa nu-i dai atentie prea multa din prima pentru ca va crede ca esti lesinata dupa el si va face el primul acest truc! happy

Întrebări similare