| DDCC a întrebat:

Cum as putea sa mă distrez ca și introvertit? Cred că sunt introvertit, ma simt mult mai bine singur, atunci când găsesc ceva ce-mi place, decât in compania celorlalți. Când eram în generală si in liceu îmi plăceau de numa jocurile pe calculator, gta vice city si san Andreas, gothuc 4 si ma mai uitam la serialul dr Who. Imi plăceau comediile. Si atunci eram mult mai pasionat de tehnologie ca acum. Am terminat anul 3 de facultate la Info, acum mai am doar licență. Dar in fiecare zi nu stiu ce sa mai iau de pe net, recunosc ca nu ma stiu distra. Si nu sunt mort dupa informatica. Am doar o bicicleta cu care ma mai dau uneori, dar ma necajeste când urc sau îmi mai scapa pedalele când pedalez tare. Aveti sugestii?

3 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut.
Asculta si tu ce zice lumea,daca nu bei, nu fumezi, si multe altele traiesti si faci umbra pamantului degeaba!
Acum vorbind seriois, e mai greu ca introvertit, mereu vei avea temeri si retineri.
Nu poti sa fi "sufletu pentrecerii" peste nopate.
Vorbeste 10 minute cu un batranel,sa vezi ce ar da si ce entuziasmat ar fi daca ar mai fi si el tanar,doar pentru o zi.
Pacat de unii ca au ajuns sa fie prea connectati si cam uita de viata reala unde parca sunt niste legume care nu au urma de carisma si abia pot lega doua vorbe...
Unii,nu toti,sa nu se inteleaga gresit.
Te plimbi cu bicicleta,foarte bine,nu strica putin sport.
Dar nu strica o iesire cu viitori prieteni intr-un club,sau o petrecere de apartament daca nu esti adeptu.
Sau acum ca e vara, nu strica sa te duci la mare sau la strandurile din oras.
Acum tu decizi, sunt unele persone care prefera muntele, altii se simt bine in gasca la caternica sau in diverse locuri.
Nimic nu e batut in cuie, floseste-te de imaginatie.

| RAY a răspuns:

Abilitati de comunicare

https://drive.google.com/......ZRUUU/view

citeste cartea asta, multa bafta

| Ara997 a răspuns:

. citeste. carti buna fa-ti un abonament la o biblioteca.
si repara-ti pedalele la bicicleta. apoi gaseste ti un partener de pedalat.
p.s. sa fi introvert nu este un defect.
pps. e o paine de mancat pe informatica ( apropos sunt curios in ce centru universitar ai terminat si cum a fost in facultate.