Frumoaasaaa ![]()
eu a trebuit sa dau tezele unice si nu prea m-am bucurat de ea ff. mult
a trebuit sa tocesc ![]()
totusi pe la sfarsitul anului incep toti sa chiuleasca in masa ![]()
si tocilarii incep sa chiuleasca
off doamne ce vremuri ![]()
p. s. eu trec a 8-a
![]()
xoxo, mary
Mie mi s`a parut cea mai grea.
Pt ca nu am invatat. Deloc. Nici nu stiu cum am trecut`o avand in vedere ca mi-a iesit media peste 8. 50 ![]()
Si eu am dat tezele nationale [ acum sunt a 8a ]. si la romana am avut note destul de bune. Nu mi s`a parut gramatica grea, decat ca o sa ti se adauge inca 5 feluri de pronume. numerale etc![]()
Mie mi s`a parut cea mai grea.
Pt ca nu am invatat. Deloc. Nici nu stiu cum am trecut`o avand in vedere ca mi-a iesit media peste 8. 50 ![]()
Si eu am dat tezele nationale [ acum sunt a 8a ]. si la romana am avut note destul de bune. Nu mi s`a parut gramatica grea, decat ca o sa ti se adauge inca 5 feluri de pronume. numerale etc![]()
Dar daca inveti sau esti atenta in clasa, nu ai de ce sa-ti faci griji.
Clasa a 7-a mi s-a parut cea mai usoara! Am avut si o medie mare...intr-adevar daca nu inveti ti se v-a parea grea...asa ca pune burta pe carte... daca nu ai burtica abdomenul!
Poi, plictisitoare, nimic nou
noi materii dar in rest e OK... aaa si daca tin eu bine minte voi fi teze sau cv de genu asta
Hmm.pai si usoara si grea, si eu trec acum intr-a 8a. Mie mi s-a parut suuper :X si m-am distrat foarte bine mai ales cu colegii, am facut multe prostii. Dar si profii la randul lor au ras cu noi.Asa ca nu-ti face griji o treci si pe asta, asa cum am facut-o si noi
Succes.
Tu o faci sa fie cum vrei tu:usoare, grea, plictisitoare, interesanta.
E alegerea ta.
Succes!
Pai sa speram k e usoara...Eu anul asta toth in cl 7-a merg... Dar din cate am auzith e usoara.
Eu acum trec pe a8a... ii frumos in clasa a7a...chiar daca ii mai greu la romana cu gramatica. dar daca inveti nu ai dc sa ati faci giji... sper sa ati placa ...succes
Trece repede. Mie nu mi s-a parut foarte grea insa am avut media mai mica decat in clasele a5a si a6a
Buna! tocmai am terminat clasa a7a si acum trec in a8a. Ce pot sa spun...este fain daca inveti si ai colegi de treaba. Dupa parerea mea ar trebui sa acorzi mare importanta clasei a7a.Admiterea la liceu mereu se schimba si nu stii ce te asteapta.Bafta!
Hei buna.nu.ti fake griji pentru cls a 7a e la fel ca cele lalte numai ca vei avea 1-2 materii in plus fizica kimia sau depinde acum insa scoala trebuie s o vezi keva d genu: wowow super de abia ast ziua d maine s ma gasesc cu prt mele s invatam impreuna
nu trebuie s te stresezi
Si eu trec in cl a 7 a si nu stiu cu o sa fie dar toti spun kai cel mai fain in cla a 7 chiuluri, baieti ale ale ![]()