Hey! nu cred ca trebuie sa-i spui neaparat ca vrei tu o relatie cu el...dar daca ai curajul asta e ok. fa-l sa-si dea seama ca il placi ( stai mai mult prin preajma lui, razi la glumele lui etc) daca si el te place iti va spune primul ca vrea o relatie cu tine! Succes!
Salut.
Trebuie sa fii direct cu persoana iubita,sa iti exprimi direct sentimentele fata de el, asa e cel mai bine.Ii spui ca simti ceva pentru el, si ca daca am putea fi mai mult decat prieteni, te comporti frumos si vorbesti frumos cu el.
Nu ai nimic de pierdut, curaj doar.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!
Heyy. Fiti prieteni foarte buni inainte de toate,ca dupa relatia vine de la sine.![]()
Adica,„prin prieteni buni" ma refer la,nu stiu, sa va imbratisati, va plimbati, va pupati pe obraz si chestii de genul asta. Asa ii descoperi punctele slabe si iti va fi mult mai usor sa ii spui.
Si daca deja faceti asta, incearca sa ii spui direct, fara sa fii constransa de ceva.Nu o lua pe ocolite si nu ii spune ca „nu conteaza" ca atunci cand ii vei zice, e posibil sa-ti scooata ochii cu „dar ziceai ca nu conteaza, cum sa nu conteze lucrul asta asa important blablabla" ...Cu totii stim cum sunt unii baieti -_-
Bafta draga mea, sper sa te descuri!
Nu astepta sa-ti propuna el asta. poate dura o vesnicie... baietii nu prea au tupeu :/
anonim_4396 întreabă: