| NYØ2002 a întrebat:

Cum imi pot imbunatati vocea?
Sunt cursuri de canto pentru orice tip de muzica? Mie imi place muzica trap

14 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Stii cum zice Spike? "Hai las-o cu trapu ca stim ce faci, nene - " stii continuarea? laughing

Satra Benz canta trap, nu? Ti se pare ca ei au voce? Mie nu.

| NYØ2002 explică (pentru Plato):

Ian si Azteca sunt ce mai buni trapperi romani si ii rupe pe cei de la satra benz, domina in 2019.
Asculta melodia,, Bag un Blunt sa vezi ce smechera e"

| Plato a răspuns (pentru NYØ2002):

Si ti se pare ca are voce?

Asta e voce, prietene: https://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU

Baiatu' ala, Azteca, nu are voce. Tot ce auzi se produce in studio. In plus, nu prea canta, mai mult vorbeste.

| NYØ2002 explică (pentru Plato):

Ian imi place si mai mult parca e trapper american

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru NYØ2002):

Ian x Azteca sunt niște afoni, singurul motiv pentru care se ascultă ''muzica'' asta de-a dreptul scârboasă e faptul că Youtube-ul s-a umplut de copii de 10 ani și s-a creat un efect de turmă, cum se întâmplă mereu când apare câte ceva diferit, cum a fost șatra la început, și toți afonii încearcă să-i imite. Doar că imită prost și afonii și mai mari decât ei pun botul.
Repară-ți urechile sau încearcă să asculți niște muzică reală, lasă turma.
Dacă vrei să cânți, există lecții pe Youtube în engleză. Dacă te duci la un profesor de canto și îi spui că vrei să ''cânți'' ca Ian si Azteca se uită la tine ca la un gândac laughing))))))).
Pentru că aia nu e muzică.
Eu râgâi mai frumos decât cântă ei.

| NYØ2002 explică (pentru supadeceapa):

Fiecare om are parerile lui tot la Ian si Azteca Raman.

De cat sa ascult Abi, 5 Gang si cacati de astea mai degraba canta misto Ian si Azteca.Fiecare are parerile lui.Du-te si asculta Bug Mafia si Parazitii si lasa-ma in pace.Mie nu imi place muzica Rap pe scurt

Si cand ii ascult am un vibe in mine, o emotie de aia nu stiu cum sa iti spun, o smechereala

supadeceapa

Să știi că există și altă muzică în afară de cea la modă laughing.

Ian si Azteca m-a vindecat de satra benz, 5 gang si Abi etc.Si nu spune ca asculti Rap

supadeceapa

Cine naiba ascultă Mafia și Paraziții în 2019? laughing E trist că ai trecut prin ambele etape. Nu e niciuna mai presus decât alta. Dar măcar Abi e troll și 5gang caterincă. Merită ignorați la fel toți.

Ian si Azteca au flow de trapperi americani.Ei ne reprezinta tara

supadeceapa

Mă mai trollezi mult? laughing

| StrongHeart a răspuns:

Muzica trap nu necesita talent laughing
Nu-mi sariti in cap, va rog.