| CM_Cosminel_1999 a întrebat:

Cum invat sa sarut? Dar nu vreau raspunsuri de genu : lasa-te purtat de val. Vreau pas cu pas// Dau funda.App sunt baiat

Răspuns Câştigător
| FOTOmodel99 a răspuns:

Eu sunt fata, si tot ca si tine...nu am avut pimul sarut.o data un baiat a incercat sa ma sarute dar l-am respins..de ce >? Pentru ca imi era frica ca nu voi sti ce fac..In fine e vorba de tine aici nu de mine..Pentru inceput as vrea sa-ti zic ca fiind baiat tu trebuie sa faci primul pas..si ca sa fie mai usor incearca sa o saruti fara limba..cand o vei face inchide ochii pentru ca iti va da o senzatie uimitoare eu asa cred..si sa stii ca o fata nu va incerca ea sa te sarute prima niciodata, tu trebuie sa o faci si sa nu-ti fie teama pana la urma ce se va intampla sa se intample..ai sa vezi ca o data ce o saruti o sa mai vrei sa incerci, sper ca te-am ajutat.

5 răspunsuri:
| LikeARollingStone a răspuns:

Baga-i limba-n gat oglinzii.winking

| Infinity098 a răspuns:

Uite aici toti pasii, doar ca sunt in engleza https://38.media.tumblr.com/......o1_500.jpg asta este inainte. Apoi pur si simplu se intampla, nu e ceva special, nu poate fi explicat in amanunt. laughing

| adelinazrsh a răspuns:

In mod normal, majoritatea incepe aplecandu se spre dreapta(nu e ceva explicat stiintific), apoi ii pui mana dupa ceafa sau pe solduri, apoi te apleci usor si lasi sa se apropie si ea. Apoi inceeeet iti vâri limba in cavitatea ei bucala si de acolo, va completati. Bafta! happy

| Karina222 a răspuns:

Sarutul nu se invata, te-ai nascut invatat doar ca nu ai facit asta nici-o data.E ca si mancatul da stiu ca suna ciudat, dar sa presupunem ca toata viata ta ai fost hranit prin branule si alte prosti si acum vrei sa mananci ca toti oameni normali, dar tie frica sa o faci pentru ca nu sti cum, dar dupa ce incerci iti dai seama ca tu stiai sa mananci dintodeauna. Sper ca ai inteles ca trebuie sa incerci ca sa stii.