| εїз Ir εїз a întrebat:

Cum iti faci tenul mai fin? Dar mainile?

Răspuns Câştigător
| Carlaaa a răspuns:

Eu, de fiecare data cand imi fac baie/ dus imi iau niste malai. Cand te speli pe fata, aplica putin si maseaza asa cam 1 min pe fiecare portiune.
Pentru maini sun o multime de creme. dar sincer ma indoiesc ca dau asa mare randament...
In schimb malaiul iti face si pielea fina si elimina punctele negre.
Incearca si spune-mi dupa aceea daca a functionat.

5 răspunsuri:
| Alexăndruţaa a răspuns:

Lool
nu incerca cu malai
pentru ca :
1. nu toti avem tenul la fel
2. s-ar putea s-o faci mai aspra
deci ask la minebatting eyelashes
in fiecare dimineata si seara te uzi pe fata si dai cu un sapun [de oricare] dar ala sa fie numa de fata
si te dai cu el ca o masca verde [de aialaughing] sti tu...
si stai asa.love struck
cateva min/secunde
apoi te bagi cu fata in prosop si te masezi pana trece sapunul de pe fata. si in cateva zile. poate chiar a2-a zi vei avea o fata de bebe love struck
iar mainile...cu creme.de la Nivea

| OanaG a răspuns:

Eu folosesc o crema de la Clinique pentru fata/corp, iti face o piele de diva.Intradevar e cam scumpa, dar merita!:X

| Daria a răspuns:

Procedura se desfasoara in trei etape. In prima se curata tenul si se degreseaza. In faza a doua, cand se aplica acizii, chipul va capata un aspect initial albicios, apoi o tenta roz spre violaceu si la final o culoare inchisa. In timpul acesta puteti experimenta o senzatie de caldura si de intindere a pielii, in functie de profunzimea peelingului. In ultima etapa se aplica o crema calmanta si alte doua cu rol de protectie si se maseaza15 minute.

Incepand de a doua zi dupa peeling, pentru o perioada de doua, trei sau chiar patru zile, se formeaza o crusta. Fata trebuie spalata de doua ori pe zi cu apa calduta si sapun fin, dupa care se aplica un unguent care are rolul de a mentine rezultatul si efectele intre sedintele de peeling. Recuperarea se face in 7-10 zile.

Prin descuamare, tegumentul va ramane trandafiriu, foarte intins si lucios. Efectul unui astfel de tratament dureaza intre 6 luni si 1 an, iar pretul unei sedinte este de 780 lei.
Avantajele peelingului:
- confera fetei si pielii de pe gat prospetime si tinerete;
- atenueaza ridurile, santurile nasolabiale, santurile verticale intersprancenoase, cicatricile si reduce hipertrofia si hiper-cromia lor;
- repara discromiile sau hipercromiile cauzate de expunerea la soare ori solar;
- atenueaza roseata rezultata dupa tratamentul cu laser;
- atenueaza acneea in orice stadiu.
Contraindicatii:
- expunerea continua si sistematica la soare ori la solar;
- herpes acut, negi, istoric de cicatrici cheloide;
- administrarea de Accutane (medicament pentru acnee);
- sarcina, alaptare, boli autoimune, tratamente prin iradiere sau chimioterapie;
- arsura solara sau de vant, piele crapata, epilare recenta cu ceara sau utilizarea de creme depilatoare.
funda?:*

| Veve :X a răspuns:

Foloseste creme hidratante atat pentru maini cat si pentru ten. Intreaba la farmacie ce creme ar fi mai bune si ti se va spune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara o revista cum ar fi cxele cu sfaturi

Întrebări similare