Pai inainte si de mine isi bateau joc toti copiii si nu era din cauza ca invatam bine ci doar asa le placea si lor ca sa se simta mai bine.
Deci cand se mai iau de tine sa mai rad baga-le o privire lunga si cu un ras usor de batjocura si sa vezi ca isi intorc capul si nu se mai uta dupa tine ca sa rada.
Apoi tu sa sa stai cu copiii care mereu te-au ajutat si nu au ras de tine si pe ceilalti cand te baga in seama tu sa nu le raspunzi.Prefate ca ei nu exista.Incearca sa fi mai buna decat ei toti la TOT si atunci v-or veni la roaga ta si atunci tu sa le intorci spatele.
Fa si tu ca mine bagale cate o replica si nu-ti mai au treaba si daca faci asa in fiecare zi v-or vedea ca nu au cu cine.
Sper ca te-am ajutat.SUCCES!
În primul rând să scrii corect. ( copiii nu copii ), după care să înveţi, dar nu tocilăreşte, să te îmbraci elegant, şi să vorbeşti frumos, căci nu poate ca din gura unei fete îmbrăcate frumos să iese mai ştiu eu ce.
Pai,in primul rand nu trebuie sa pari sensibila in fata lor pentru ca ei te vor vedea slaba, ignora-i, prefa-te ca nu ii auzi, fa-ti mai multi prieteni si petrece-ti mai mult timp cu ei, nu mai baga in seama absolut deloc si cand tu vei avea o reusita si ei se vor simti penibil pentru ca nu au putut castiga in fata ta. Asa le vei putea da peste nas si nu vor mai fii char asa de rautaciosi. Succes.
Dar nu este asta, pentru ca eu sunt mai desteapta decat ei, considera ca daca rad de mine ei se simt bine, si la o adica cei care rad de mine sunt niste prosti care urasc sa invete.
Nu-i baga in seama. Fii mai nepasatoare si lasa-i sa vorbeasca singuri.
Pai,in primul rand nu trebuie sa pari sensibila in fata lor pentru ca ei te vor vedea slaba, ignora-i, prefa-te ca nu ii auzi, fa-ti mai multi prieteni si petrece-ti mai mult timp cu ei, nu mai baga in seama absolut tot si cand tu vei avea o reusita si ei nu se vor simti penibil pentru ca nu au putut castiga in fata ta. Asa le vei putea da peste nas si nu vor mai fii char asa de rautaciosi. Succes.