Daca ai face in asa fel incat sa fii speriat de acel lucru:un demon, un monstru, satana, lucifer o sa iti fie frica si nu o sa te mai intereseze
Cel mai indicat ar fi să vorbeşti cu părinţii despre asta şi să te duci la un psiholog
Pai la ce uiti mai exact? De cand ai obsesia asta. Oricum incerca sa faci ceva care te face sa uiti, sau daca nu Uita-te la alte programe, incearca sa te gandesti la altceva. Daca nu cauta pe internet metode de a uite lucrurile care iti plac.
Nu e bine daca iti plac aceste lucruri, dar daca tie iti plac nu stiu. Uita-te la Disney
Aaa De ce sa te uiti la desene animate
?
NU trebuie sa faci asta! Eu sunt obsedata de vampiri ti se pare o chestie normala? NU
Asa si tu esti de demoni aa si eu sunt de demoni putin!
Cu satana, lucifer etc n-am nicio treaba pentru ca nu cred in ei
nu ai nicio problema cred ca cu totii avem o obsesie
La psiholog/ psihiatru daca te duci te va pune sa vorbesti cu el, sa-i spui problemele tale si el te va judeca si iti va da sfaturi de parca stie el totul despre viata ta si e el seful tau sa-ti spuna ce sa faci![]()
Deci in zadar, bani aruncati pe fereastra oricum nu vei rezolva nimic acolo
Frecventeaza m-ai mult pe la biserica si ai sa vezi ca te vei simti m-ai bine, stiu din start ca o sa zici ca sunt nebun, da cum sa merg la biserica? Da in fine nu conteaza, totusi incearca sa vezi poate te vei simti m-ai bine si o sa uiti toate prostiile astea...
Eu tin minte ca ai pus o intrebare de genul daca n-e plac cei Emo si ai zis ca si tu esti intr-un Emo asa ca ṼℑℙℰℝѦ nu am ce sa-ti fac asa sunt cei Emo le plac monsti, diavoli etc.
Pai,cum dc? Nu tu ai spus ca vrei sa scapi de obsesia cu monstri luciferi si din astea? No si eu ti-am spus sa mergi la biserica, ca poate vei scapa de obsesile astea, ii ceva rau in asta? Bine ii clar ca daca esti emo...normal ca, cand auzic de biserica, preoti, icoane si din astea faci ca...
Ramo137 întreabă:
AndRei110gGg întreabă: