| INȚ a întrebat:

Cum pot sa scap de obsesia mea
Imi plac demoni,monstri, Satana, Lucifer
Eu cred ca trebuie sa ma uita la alte programe gen Cartoon Network, Disney sau ceva de genul asta

22 răspunsuri:
| Plolice a răspuns:

Daca ai face in asa fel incat sa fii speriat de acel lucru:un demon, un monstru, satana, lucifer o sa iti fie frica si nu o sa te mai intereseze

| bianca123m a răspuns:

Cel mai indicat ar fi să vorbeşti cu părinţii despre asta şi să te duci la un psiholog thinking

| NikoNik a răspuns:

Pai la ce uiti mai exact? De cand ai obsesia asta. Oricum incerca sa faci ceva care te face sa uiti, sau daca nu Uita-te la alte programe, incearca sa te gandesti la altceva. Daca nu cauta pe internet metode de a uite lucrurile care iti plac.
Nu e bine daca iti plac aceste lucruri, dar daca tie iti plac nu stiu. Uita-te la Disney

| misu a răspuns:

La psiholog direct

| wolder a răspuns:

Aaa De ce sa te uiti la desene animatelaughing?
NU trebuie sa faci asta! Eu sunt obsedata de vampiri ti se pare o chestie normala? NU
Asa si tu esti de demoni aa si eu sunt de demoni putin!
Cu satana, lucifer etc n-am nicio treaba pentru ca nu cred in ei
nu ai nicio problema cred ca cu totii avem o obsesie
La psiholog/ psihiatru daca te duci te va pune sa vorbesti cu el, sa-i spui problemele tale si el te va judeca si iti va da sfaturi de parca stie el totul despre viata ta si e el seful tau sa-ti spuna ce sa facioh go on
Deci in zadar, bani aruncati pe fereastra oricum nu vei rezolva nimic acolo

| Moonster a răspuns:

Foarte tare, si eu is la fel : si imi place happy

| marian9313 a răspuns:

Frecventeaza m-ai mult pe la biserica si ai sa vezi ca te vei simti m-ai bine, stiu din start ca o sa zici ca sunt nebun, da cum sa merg la biserica? Da in fine nu conteaza, totusi incearca sa vezi poate te vei simti m-ai bine si o sa uiti toate prostiile astea...

| TonyTZu a răspuns:

Eu tin minte ca ai pus o intrebare de genul daca n-e plac cei Emo si ai zis ca si tu esti intr-un Emo asa ca ṼℑℙℰℝѦ nu am ce sa-ti fac asa sunt cei Emo le plac monsti, diavoli etc.

| INȚ explică:

Deci pot sa ma duc sa omor copii pentru ca ma acapareaza demonul din mine d'oh rolling on the floor

| INȚ explică (pentru bianca123m):

Vrei sa asunc psihologul pe geam?
Ca eu nu pre ma inteleg cu ei straight face

| INȚ explică (pentru NikoNik):

Mai degraba ma uit la Scooby Doo

| INȚ explică (pentru marian9313):

Eu nu am mai fost la biserica de 4 luni
De ce as merge acum?

| marian9313 a răspuns (pentru INȚ):

Pai,cum dc? Nu tu ai spus ca vrei sa scapi de obsesia cu monstri luciferi si din astea? No si eu ti-am spus sa mergi la biserica, ca poate vei scapa de obsesile astea, ii ceva rau in asta? Bine ii clar ca daca esti emo...normal ca, cand auzic de biserica, preoti, icoane si din astea faci ca...

| INȚ explică (pentru marian9313):

Nu mai ma duc straight face

| ஐღArinaღஐ a răspuns:

Iti plac? si la ce te uiti mai exact, la filme horror si fenomene stranii?

| INȚ explică (pentru ஐღArinaღஐ):

Filme horror vise cu morti, cranii, demoni si montrii straight face

| ஐღArinaღஐ a răspuns (pentru INȚ):

Nu scapi de asta uitandu-te la disney channel,de ex,m-a uit si eu,ocazional,cand dau peste emisiuni cu fantome la tv,dar nu m-a pasioneaza, vreau sa zic ca daca astea sunt gusturile tale, nu poti sa le schimbi

Apropo inca o intrebare, dar sa nu te rastesti la mine, esti satanist?

| INȚ explică (pentru ஐღArinaღஐ):

Poate da, poate nu

| ஐღArinaღஐ a răspuns (pentru INȚ):

Ce ar trebui sa insemne asta? si da si nu?

| sophieLY a răspuns:

Buna!
Mori in chinuri.
Pa pa!

| INȚ explică (pentru sophieLY):

straight facePrea lene sa fac asa ceva

| sophieLY a răspuns (pentru INȚ):

La o intrebare din asta, raspunsul trebuie sa fie la fel de al dracu', deci.