anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa stiu daca sunt o persoana urata?big grin [fara sa ma uit in oglinda]

Răspuns Câştigător
| J7anine a răspuns:

Te uiti in suflet. si daca nu esti impacat cu ce vezi acolo... ei bine, mai ai timp sa te indrepti happy

20 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

straight face
intreaba-ti prietenii, cei care te cunosc mai bine.

| want2bMajestic a răspuns:

Sorela mea imi tot spune. oaie cretza din cauza ca sunt cret. dar asta nu inseamna sa sunt oaie...deci asa este si la tine...nu esti urata...esti diferit

| cotzobel a răspuns:

Pa cum fara sa te uiti in oglinda? .intreaba o prietena s iti spuna parerea despre fizicul tau.sau fa. ti o clonalaughing

| andi a răspuns:

Poti sa te uiti in luciul apeiwinking

| anonim a răspuns:

Daca mergand pe strada, vezi cum toata lumea incearca sa fuga, sa se catere in copaci, sa-si faca cruce, sa le acopere ochii copiilor..., atunci cu siguranta ca tu esti problema.laughing rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@bro-asta daca se vor gasi persoane care sa se incumete sa treaca pe langa ea.rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@ceciliarepede-daca-l vezi pe bro..., scoti si internet, vinzi si calculator, si nici din casa nu mai iesi.rolling on the floor

| J7anine a răspuns:

Si cica nu exista persoane urate, ci doar persoane a caror fata necesita mai mult timp de acomodarehee hee

| crookedsight a răspuns:

Îmi trimiţi o poză cu tine şi îţi zic eu tongue Promit că o să mint big grin

| lady love a răspuns:

Eu cred ca fiecare e frumos in felul lui.toti avem parti frumoase si mai putin frumoase.sunt sigura ca esti o persoana frumoasa in felul tau.winkingconteaza si sufletul de ex. daca esti fericit vei fi mai frumos pentru ca vei emana fericire daca esti trist vei fi,, urat" pentru ca vei emana tristete si de obicei oameni se atseaza mai repede de cei veseliwinkingcu suflet bun.winking

| dodo93 a răspuns:

Pfffoai ce raspunsuri stupide loser fiecare e fumos/frumoasa in felul lui/ei happy toti avem cate o parte frumoasa si una urata...de la fizic la psihic si spiritual. Am fi ciudati daca am fi tot frumosi happy cred...

| dodo93 a răspuns:

Pfffoai ce raspunsuri stupide loser fiecare e fumos/frumoasa in felul lui/ei happy toti avem cate o parte frumoasa si una urata...de la fizic la psihic si spiritual. Am fi ciudati daca am fi tot frumosi happy cred...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da inca nu te ai vazut in oglinda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te pipai laughing sau te uiti in reflexia apei laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eiii...adica nu vreau raspunuri cu. uita`te in oglinda``

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Urata la suflet?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te uiti la reactia celor de pe strada cind trec pe linga tine rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuia sa citesc intii raspunsurile, vad ca Emil a zis cam ce am spus si eu rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro: pai tu si Emil parca ati fi frati. Cat priveste persoana urata, ce sa zic? Exista si persoane urate. Nu-i dreapta viata. Sper ca nu esti tu.

| saiury a răspuns:

Sunt de acord cu lady love, ciudat si totusi oamenii trag spre alti oameni care sunt multumiti si emana o stare de bine ocolindu-i p cei trisiti, plicitisiti ( & plictisitori )