Te uiti in suflet. si daca nu esti impacat cu ce vezi acolo... ei bine, mai ai timp sa te indrepti
Sorela mea imi tot spune. oaie cretza din cauza ca sunt cret. dar asta nu inseamna sa sunt oaie...deci asa este si la tine...nu esti urata...esti diferit
Pa cum fara sa te uiti in oglinda? .intreaba o prietena s iti spuna parerea despre fizicul tau.sau fa. ti o clona
Daca mergand pe strada, vezi cum toata lumea incearca sa fuga, sa se catere in copaci, sa-si faca cruce, sa le acopere ochii copiilor..., atunci cu siguranta ca tu esti problema.
@ceciliarepede-daca-l vezi pe bro..., scoti si internet, vinzi si calculator, si nici din casa nu mai iesi.
Si cica nu exista persoane urate, ci doar persoane a caror fata necesita mai mult timp de acomodare
Eu cred ca fiecare e frumos in felul lui.toti avem parti frumoase si mai putin frumoase.sunt sigura ca esti o persoana frumoasa in felul tau.conteaza si sufletul de ex. daca esti fericit vei fi mai frumos pentru ca vei emana fericire daca esti trist vei fi,, urat" pentru ca vei emana tristete si de obicei oameni se atseaza mai repede de cei veseli
cu suflet bun.
Pfffoai ce raspunsuri stupide fiecare e fumos/frumoasa in felul lui/ei
toti avem cate o parte frumoasa si una urata...de la fizic la psihic si spiritual. Am fi ciudati daca am fi tot frumosi
cred...
Pfffoai ce raspunsuri stupide fiecare e fumos/frumoasa in felul lui/ei
toti avem cate o parte frumoasa si una urata...de la fizic la psihic si spiritual. Am fi ciudati daca am fi tot frumosi
cred...
Sunt de acord cu lady love, ciudat si totusi oamenii trag spre alti oameni care sunt multumiti si emana o stare de bine ocolindu-i p cei trisiti, plicitisiti ( & plictisitori )