| MuZIcaEuNDrOg a întrebat:

Cum pot sa strang bani in 5 luni multi si repede? Trebuie sa mentionez ca am 13 ani. Dau fundalove struck

6 răspunsuri:
| Anca95 a răspuns:

La 13 ani. hmm cam greu.Ai putea sa iti strangi banii de pachet pe care ii ai la scoala si cand mai iesi in oras si iti dau parintii bani sa mai economisesti o parte din ei.Mai fa si tu ceva prin casa poate iti mai dau vreo 10 lei.

| misu a răspuns:

Are dreptate, numai de la parinti

| euzictutaci a răspuns:

Buna! Pai roaga`i pe parintii tai sa-ti dea in fiecare zi macar 10 lei de buzunar si din acei 10 lei pastrezi macar 5 leiwinking Eu asa am inceput sa fac big grin Poti sa mai plimbi cainele vecinei/vecinului (in cazul in care ai vecini care au caini laughing), sa faci cumparaturile vecinilor, sa incepi sa faci bratari ale prieteniei, coliere sau cercei si sa le vinziwinking Poti sa te oferi sa iti ajuti colegii la materiile la care te pricepi u mai bine decat ei, evident CONTRA COST happy Poti sa faci anumite treburi prin casa, iar parintii tai sa-ti dea macar 1-2 lei pe care sa ii adaugi la pusculita tongue [azi doi lei, maine la fel.se aduna sa stiiwinking] Hmm.cam atatea idei mi-au venit momentan in minte thinking Sper ca ti-am fost de folos kiss! Baftaaaa love struck!

| chronoStrix a răspuns:

Ciudat. Si eu trebuie sa strang niste bani, tot in 5 luni, si ma chema si Teo, ca pe tine.
A, da! referitor la intrebare. Eu mai bine nu mananc nimic la scoala, xD mor de foame pe acolo laughing

| AnaMaria1453 a răspuns:

Buna. poti creea diferite lucruri pe care sa le vinzi (rame de tablou, bratarile prieteniei, lanturi din margele, poti picta pe sticla diferite icoane, poti creea martisoare) fi cat se poate de inventiva si apoi vindele pe la scoala cu preturi bune( 3 lei 7 lei 10 lei). sau poti deveni reprezentant avon( castigi intre 15-200 lei lunar si chiar mai mult, in funtie de valoarea comenzii)

| cuculici a răspuns:

Pai e simplu nu mai mananci la scoala si iti strangi banii pe care ti.i da mami ta si ii mai ceri si u din cand in cand bani pentru diverse lucruiri dar de fapt nu.ti iei nimic si asa o saa faci multi bani bafta