| stefyybaby a întrebat:

Cum pot trimite poze din tel in pc prin cablu USB? plzzz dau fonta pentru cei ce au suflet si vor sa ma ajute

10 răspunsuri:
| AlexBitza a răspuns:

Pai depinde de telefon la unele telefoane primesti un cd sau trebuie sa cauti tu driver pe net driver.
Succes si o zi buna!

| Deeiu a răspuns:

Da' e foarte simpluhappy
Atata daca ai cablu' de date si card de memorie la telefon, vei putea transmite informatiile fara sa instalezi cd-ul...
Daca nu ai card de memorie v-a trebui sa instalezi cd-ulhappy
Deci asa procedezi:
Bagi cablu' de date in unitate(are un desen ce-l gasesti si pe unitate) apoi partea cealalta o bagi in telefon(acolo unde bagi si incarcatorul)
Jos in dreapta, la ceas(pe pc) iti va aparea un balonash cum ca ai un nou dispozitiv introdus in pchappy
Intri la my computer si gasesti acolo fereastra de unde urmeaza sa descarciwinking
Selectezi fisierul care vrei sa-l tranferi si din stanga dai move(daca vrei sa-l muti de tot in pc) sau copy(daca vrei sa-l pastrezi si in telefon dar sa-l ai si in pchappy )
Succes!kiss

| HelpBoy a răspuns:

Pai bagi cablu de date in telefon si apoi in PC.
Dupa ce le citeste PC la computer trebuie sa apara 2 Harduri unu e cardu daca ai si unu e telu apoi copiezi din PC ce vrei.

| cristinna23 a răspuns:

Bagi cablu USB ul si iti selectezi ce vrei si alegi unde vrei sa trimiti

| cristinna23 a răspuns:

Dar dupa ce instalezi programul pentru cablu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai trebuie sa instalezi cd ul si dupa aia iti apare folderul telefonului(nu mai stiu exact unde) si acolo intri la melodia care vrei sa o trimiti si dai copy paste si gata laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai trebuie sa ai driver instalat, nu ti-a dat niciun cd cand ai luat telefonul?
uite, am si eu o problema nu stiu cum sa scap de un virus nenorocit, palevo, e ceva de genu; is this you on pic? facebook...nu stiu cum sa scap de el, va rog spuneti-mi id mew:kyky_ryky_95, eu tot primeam de la cineva un msj de genul ala si am dat sa vad ce este, j acum trimit si eu acc msj incontinuu la toata lista automat, unii s-au km suparat, va rog ajutati-macrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Terog frumos

Cum pot sa trimit prin blutooth din calculator in telefon manele

| Crasmarianu_Vasy_1998 a răspuns:

Vreau funda pentru ca asta este raspunsul corect:

dai mai antai la setari wireless si retea dai la setari USB apoi la stocare an masa dar mai antai deconecteaza cablul de date.

apoi baga-l din nou an unitate si dai la my computer si va trebui sati arate doua casute cea cu telefon si cea cu cd adica cardul funda. dar depinde ce tel ai eu am Samsung galaxi S plus GT- 19001 sper ca team ajutat trimite like multumiri anticipat facebook crasmareanu vasile!

| takessswelt a răspuns (pentru Crasmarianu_Vasy_1998):

Printre cei toti atotstiutorii, ar fi si de mentionat faptul ca... daca persoana in cauza face, probeaza toti pasii aratati de voi si tot nu functioneaza, adica nu arata nimic pe calculator atunci cand conectezi cablul de la tel la calculator. si nu ai nici acel CD deoarece ai cumparat tel uzat, ce este de facut in acest caz?!?