| Cirstina a întrebat:

Cum sa fac sa-i zic la un baiat ca-l plac? Raspunsuri va rog. Cel mai bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| 愛日本 a răspuns:

Nu e necesar sa ii spui,, Imi place de tine''...Ai putea sa ii arati, facandu`i anumite complimente, intrand cat mai mult in vorba cu el, chiar si pentru cel mai mic pretext si cred ca daca iti va raspunde, te place si el.Nu trebuie sa-ti fie frica, probabil ai anumite emotii care va trebui sa treci peste ele si sa-i arati ca`l placi.Trebuie sa o i'ei usor, eu sunt experta in aceste chestii.-nu ii arata ca iti place de el pentru ca o sa i se urce la cap -stai pe langa el si incearca sa iesi in evidenta sau fi u insati, pai daca iti place un baiat intreaba-l daca el te place da il tragi de limba, -nu ii arata ca il placi si nu il prea baga in seama ai sa vezi ca vine singur la tine daca se uita dupa tine in curtea scoli sau oriunde altundeva inseamna ca e atras de tine, pai fai pe plac sa nu faci numai ce vrei tu fa si ce vrea el aa era sa uit si nu te da in spectacol o sa-si dea seama ca il placi ascultatima pe mine ca cand e vorba de imperechiat cupluri sau de despartit cupluri sunt cea mai buna, pai fai pe plac sa nu faci numai ce vrei tu fa si ce vrea el aa era sa uit si nu te da in spectacol o sa-si dea seama ca il placi ascultatima pe mine ca cand e vorba de imperechiat cupluri sau de despartit cupluri sunt cea mai buna, -nu ii arata ca il placi ca dupa aia isi va schimba el sentimente fata de tin stai pa langa el si vezi tot cei place ia notite astfel sti tot ce vrea si ce ii place ascultama stiu la mine si la prietenele mele a functionat, -el iti va arata daca te place sau nu dar mai intai stai pe langa el vezi cei place ce fel de fete ii plac si atunci a sa te schimbi si sa vezi a sa te plc mereu functioneaza, eu tot fetelor sunt de acord cu voi ca sa nu-i atragem atentia.

4 răspunsuri:
| LexUTz a răspuns:

Daca nu ai curaj sa ii spui in fata scrie-i pe un biletel si pune-ti o prietena sa i-l dea!

| anonima16 a răspuns:

Daca ai prieteni comuni cu el. ai putea sa ceri idu lui de la cineva si asa sa. i spui pe mess happy Intra in vorba cu el ceau cf. si il intrebi daca are prietena daca spune nu. happy ii zici ai vrea sa ai? si dp ii spui ca. ti place de el.

Răspuns utilizator avertizat
| simona16 a răspuns:

Fa-i semne dragute, apropiete mai mult de el, deveniti prieteni si fai complimente.Isi va da singur seama.