anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac sa nu mai fiu plictisitoare? Pur si simplu nu pot gasi subiecte de discutie interesante si din cauza asta nu prea vorbeste nimeni cu mine crying Adica eu nu sunt ca alti colegi care fac haz de orice rahat, sunt un pic mai serioasa.

Răspuns Câştigător
| xXxRadu a răspuns:

Mne nimeni de pe lume nu e plictisitor. Mereu in discutii ar trebui sa ajungi laun subiect in care sa fii in avantaj si sa-ti pui in evidenta calitatiile. Spre exemplu eu desenez si stand in clasa ma uit pe geam la nori si cand ma intreaba colegii ce fac le zic ca as vrea sa desenez norul ala spre exemplu si de aici se face conversatie. Si in plus fata de asta si eu sunt serios nu rad de orice gluma proasta sau de degetele oamenilor de la picoarelaughing. Oamenii sunt de 2 feluri Seriosi-cei ca tine, si restul (care de obicei participa la casting pentru Animal Plantrolling on the floor ) si cum nu cred ca sti sa scoti sunete animalice pastreaza-te serioasa. Cine te suporta si te apreciaza bine cine nu de-amar sai fie laughingBafta!

3 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Ti se par interesanti cei care rad si daca le arati un deget? Mie una nu. Nu cred ca esti plictisitoare, mai repede plictisita si interiorizata.Eu zic sa ramai cum esti, daca nu crezi ca trebuie spus ceva, pastreaza-ti parerea ta- mult mai bine decat sa trancani aiurea-asta inseamna sa fi plictisior, de fapt!

Răspuns utilizator avertizat
| XFive_XZero_1995 a răspuns:

Inceaca sa faci niste comapratii ineresante, in functie de situatie, spre exemplu: "Uite, e cam nervoasa profa azi, cred ca e constipata, oare daca o speriem face pe ea? hai sa incercam poate ne da un 10" sau tot pe aceasta tema, Daca intra proful in clasa si apoi iese poti sa spui: " Cred ca a fost la Wc si a uitat sa se starga" am dat niste exemple care acum poate nu sunt amuzante, am spus exact ce mi-a venit in cap, de fapt asta e si idea, improvizeaza pe loc, spune ce ai in minte, nu te gandi mult, dpune ceva la care nu s-ar fi gandit nimeni si ai sa vezi ca vei fi mai interesanta