Buna! Eu cred ca ai toate sansele sa te simti mai bine daca incerci sa iti impui, adica sa fii stapana pe sentimentele tale, sa incerci sa-i poruncesti inimii. Chiar daca la inceput e mai greu, cu timpul va deveni obisnuinta. Tine-ti mintea ocupata cu lucrurile care iti plac, nu lasa niciun moment liber ca sa iti poata zbura gandul la el. Oricat de greu ti s-ar parea, te va ajuta enorm sa-i dai block peste tot, straduieste-te sa nu ii mai urmaresti activitatea sau ultimul act. Incepe sa vorbesti cu alt baiat, sa cunosti baieti noi si vei realiza cat timp ai pierdut gandindu-te la un baiat care nu era pentru tine. Si pana la urma, fericirea este in noi, tu trebuie sa fii fericita si mandra de tine intai singura, apoi vei putea da sansa si unui baiat sa vina cu un plus de fericire in viata ta. Ai grija de tine!
O persoana pe care ai iubit-o mult nu poti s-o uiti nici daca ai avea o alta relatie fericita. Singurul mod in care poti sa te gandesti la baiatul respectiv fara sa mai ai stari proaste este sa accepti realitatea si sa incerci sa mergi mai departe. Nu spun c-o sa fie usor, pentru c-o sa fie foarte greu. De obicei alte persoane ( prieteni buni, persoane drage in general ) te ajuta sa treci mult mai repede peste asta decat ti-ai imagina si in legatura cu sentimentele. Aceste sentimente o sa dispara abia cand o sa fii in stare din nou sa gasesti pe cineva ( P.S Nu te inchide in tine, that's not going to work at all ). Numa bine.
Arunca te in bratele unui necunoscut...de exemplu intr ale mele! Te astept!))