| Roberrt21 a întrebat:

Salut, deci eu am sentimente pentru o fată si ea are pentru mine, însă a facut chestii sexuale cu un băiat pentru care nu avea sentimente, a facut 3 nopți la rând lucrul asta, deși ea a spus ca in primele 2 nu a vrut deși nu a avut de ales, iar in ultima a vrut, ce părere aveți?

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sentimentele sunt una, chestiile sexuale ( așa le numești dta). sunt altceva. Poți să faci chestii fără sentimente, dovadă este chiar și exact ceea ce a făcut ea. Așa că dta poți să decizi dacă vrei cu ea și sentimente și chestii, și ea la fel.

| DoarBogdan a răspuns:

3 nopti la rand? Clar. Daca erau 4 mai ziceai, dar asa...


Ce naiba? A fost cu cineva, nu conteaza ce a facut, daca era impreuna cu tine si facea asta, te insela si puneai punct. Daca nu era impreuna cu tine si accepti ceea ce a facut depinde de tine ce faci, daca alegi sa fii cu ea sau nu. Nu stiu cum te impaci cu gandul asta, poate ar putea sa o faca iar.

Bafta.

| Glacyer a răspuns:

Nu m-aș încurcă cu genul asta de fata pentru o relație. Dacă a făcuto fără sentimente cu băiatul ala, poți încerca și tu sa ai aventuri cu ea fără sentimente.

| ancaval a răspuns:

Ce părere avem? Păi e treaba ei ce a făcut.

| mariancercel a răspuns:

,,nu a vrut desi nu a avut de ales,,?
Ce fel de lucru este asta rolling on the floor. Am parerea, si chiar te rog sa treci peste ea. Mi-am imaginat ca as fi in locul tau, si m-au luat toti nervii xD...
Ai viata înainte dar totusi imi poti detalia aici sau in privat mai exact cele întâmplate

| StefanChriss a răspuns:

Salut! In principiu, femeile care au sentimente pentru un barbat nu se *** cu altul. Deci din punctul asta de vedere poti sta linistit, nu e topita dupa tine. Acum conteaza ceea ce iti doresti tu, daca vrei cu orice pret sa te combini cu ea, sau doar pentru sex, e in regula. Dar iti sugerez sa nu te atasezi foarte tare de ea, nu e cazul.

| mariancercel a răspuns (pentru StefanChriss):

Foarte bun răspuns, chiar nici pentru sex. Nu merita sincer...rolling on the floor. Oricum sunt asa curios de contextul in care a spus,, nu avea de ales,,

| StefanChriss a răspuns (pentru mariancercel):

Si eu laughing))

| TFL007 a răspuns:

Am intalnit genul asta de fete in liceul, mai exact in clasa, obedient whores, eu sincer nu m-as baga intr-o relatie cu ea, asta s-ar fu te si cu unul divortat si cu copil pe cap din ce zici tu aici, care ea nu a vrut! au fortat-o respectivii sau au violat-o! ai grija omule, treaba ta, nu te lasa orbit de femei