| Mihaela2023 a întrebat:

Cum sa scap de depresie fara sa merg la psiholog? Pur şi simplu nu mai suport viața asta,
toti baietii ma fac grasă, țigancă, cioara. Sunt atat de urata incât imi vine să sparg oglinda.Am 97 de kg si toata lumea mă ignoră. Cineva mi-a zis ca dacă slabesc macar 10 kg o sa arat altfel,dar nu cred ca va fi o schimbare prea mare... Sunt prea urata si nu ma mai suport, e greu sa fugă toți de tine şi sa te jignească, plang mereu. Cum sa scap de depresia asta?

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" Mihaela2023 : Cum sa scap de depresie"

uite, pentru inceput rezolvă problema despre care ne spui: "am 97 de kg si..." Dar o rezolvi sau nu te mai plânge. Ok?

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun dor toate problemele tale atat mentale cat si cele metabolice sunt de la obezitate, fiindca ai nevoie sa slabesti 30-35kg ca sa fii din nou sanatoasa si sa reversezi toate problemele.
Nu glumesc, mananca 1000 calorii pe zi si fa miscare, incepand cu mersul a 5km pe zi, iar dupa 1 luna poti chiar sa incepi sa alergi.

| StoicAnalysis a răspuns:

Te apuci de mers la sala, mananci mai putin ( trebuie sa intri in deficit caloric ), si sa te concentrezi mai mult pe scoala. Tie iti trebuie disciplina si perseverenta.
Asta e singura metoda prin care iti poti regla viata in mai bine.