anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa trec peste jigniri?

14 răspunsuri:
| BauBauMyu a răspuns:

Ignora-le!

| XmimiX a răspuns:

Trateaza-le cu indiferenta, prefate ca nu la auzi...

| Northern a răspuns:

Să le ignori nu vei putea niciodată, asta în condițiile în care auzi.Tot ce poți să faci e să joci cu aceeași monedă, crede-mă, mereu funcționează.

| Assy99 a răspuns:

Ignora pur si simplu, prefate ca nu le auzi, nu te gandi la ele.

| Corinnààà a răspuns (pentru Northern):

Adica sa jignesti sa randul tau?

| Northern a răspuns (pentru Corinnààà):

Da,fiecare face ce vrea până la urmă.

| Dariusuu a răspuns:

Cu capul sus.

Când cineva te jigneşte ai putea să-l întrebi dacă e perfect.
Nu uita, cei care te jignesc nu obţin ce vor de la tine aşa că dă-le pace.

| Anaad a răspuns:

De obicei, oamenii de o anumita categorie recurg la jigniri pentru a zdruncina increderea unei persoane, pentru ca nu sunt de acord cu unele actiuni ale ei samd, si sunt constienti ca din cauza personalitatii sau gradului de inteligenta a 'victimei', nici o alta metoda de intimidare nu ar functiona. Nu te teme daca esti diferita in vreun fel. Daca tu ai ales sa fii astfel, sau soarta a fost de asa natura, poarta-ti fiinta cu mandrie! Si niciodata nu da voie nimanui sa iti influenteze parerea despre sine. Iar daca tu crezi ca ar fi ceva de schimbat, cere sprijinul unor prieteni, nicidecum nu trage concluzii din jigniri. Multa bafta!

| Neverwas a răspuns:

Pur si simplu, ignora-le!
Nu merita efortul de a-ti pasa de ele!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca treceai pe langa ele, acum nu mai puneai intrebarea pe site.

| Korb a răspuns:

De ce ti-ar pasa de ele?

| AllleAlllexandra a răspuns:

Sincer si eu am fost si inca sunt jignita de niste persoane care nu se uita in oglinda sa vada cate imperfectiuni au... asa este lumea..rea. Ei se cred cei mai perfecti.pur si simplu sfatul pe care ti-l pot da este sa ignori pur si simplu jignirile si sa le zambesti in fata cand iti spun ca esti :prea slaba, prea grasa, urata, pitipoanca si alte lucruri... sunt doar invidiosi pe tine sau nu au alta ocupatie ( numai oamenii fara educatie si fitosi fac afirmatii urate asupra altor persoane care ei cred ca nu sunt ca ei "PERFECTI" )!

| Wehrmacht a răspuns:

1.Ignori.
2.Razbuna-te.Merge cel mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu lua la modul personal insultele, pentru nu te caracterizeaza ci sunt spuse o persoana stupida cu foarte putina stima de sine si auto control ce nu stie nici ea ce zice, evita sa.ti faci prietenii cu oameni impulsivi, ai grija foarte mare in ce companie stai, asa eviti neplacerile pe care le poate provoca o persoana ce nu are control asupra ei, nu lua nimic la modul personal, evita cat poti persoanele nocive