| MaeRi a întrebat:

Cum scapi de gusa? Sa mi se vada forma fetei, adica cand stau intr-o parte se vede gusa, nu este mare, dar nu mi se vede forma fetei, si sunt slaba.Stiti creme, sau exerciti pentru a iti da forma fetei, pentru a nu avea gusa?
Funda+Vot+Thx!

Răspuns Câştigător
| Cosmin_4800 a răspuns:

Cele mai bune exercitii pentru forma fetei sunt destul de dificile, adica se fac atarnat/a in jos. Mai sunt si altele pe care le gasesti usor... cu un search pe google.
De gusa mai scapi si prin masaj, un masaj de 2-3/saptamana (cu sau fara crema) nu strica, iti intinde pielea, te ajuta sa scapi de grasime si nu numai.
Uite cateva exercitii pe care le-am gasit eu pe google:

Exercitiu 1.
Cu coatele pe masa, uneste degetele mari impreuna, in asa fel incat palmele sa formeze o palnie.
Sprijina barbia pe cele 2 degete mari si preseaz-o usor.
Efectueaza aceasta "apasare" pe toata portiunea barbiei.
Exercitiu 2.
Incet apleaca capul, pana barbia atinge pieptul.
Apoi, printr-o usoara miscare in partea stanga, ridica treptat capul cat poti de sus, ca si cum ti-ai intinde barbia spre cer.
Repeta aceasta miscare si in partea dreapta.
Atunci cand ridici barbia, trebuie sa o simti tensionata/intinsa.
Atunci cand cobori capul, trebuie sa o faci lent, ca si cum ar "luneca" din cauza propriei greutati.
Cand ridici capul – inspiri, cand cobori – expiri.
Exercitiu 3.
Roteste incet capul spre stanga, apoi spre dreapta, trebuie sa iti simti gatul si barbia cat mai intinse.
Exercitiul se face in pozitia sezut.

3 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Ca sa scapi de gusa trebuie sa ai mai mult IOD in alimentatie (pentru ca gusa de asta se face, din lipsa de iod).

| Aηηy a răspuns:

Daca ai gusa, adica daca te referi la gusa de la gat si ti se pare ca e destul de mare pentru varsta ta inseamna ca ai un inceput de tiroida. Una dintre cele mai bune solutii este sa conulti un medic endocrinolog care iti va da o retea cu, care sa te duci la faramcie si sa cumperi ce ti-a recomandat dermatologul, sunt tot felul de tratamente pentru " gusa". Daca nu o trataezi la timp, poate sa devina si mai mare si sa iti creeze insuficiente respiratorii. O alta solutie este sa bei tuica in fiecare seara, se zice ca iti mai scade gusa.
Cel mai sigur vorbeste si cu mama ta, poate ca este o mostenire genetica.

| Tzukushi a răspuns:

Citeste aici cum sa iti conturezi si luminezi fata cu machiaj

http://www.sfaturilemariei.com/......chiajului/