anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum si despre ce as putea vorbi cu o fata? Avem 15 ani amandoi.

Răspuns Câştigător
| Itzhic a răspuns:

Frate te inteleg perfect. Eu nu zic sa zici ce ai in minte si chestii de genul pentru ca stiu ca nu ai nimic in cap in momentul acela. Dar intreab-o despre pasiunile sale, ce ii place sa faca sau fa-o sa iti povesteasca diferite chestii despre viata ei sau povesteste-i tu despre viata ta, nu e greu. Dar din punctul meu de vedere nu iti recomand sa ii spui ca o placi pentru ca isi va pierde interesul. Invit-o in oras incearca sa o cunosti mai bine si las-o sa te cunoasca si ea pe tine si daca crezi ca te place atunci spune-i. Succes!

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Despre orice iti vine in minte. Chiar e asa greu sa vorbesti cu o persoana? Nu trebuie sa iti pregatesti un plan de idei pentru asta. Fii tu insuti si lasa sa vina totul de la sine.

| Yaesmin a răspuns:

Banuiesc ca ești un băiat timid. Daca vrei sa ai o relație cu ea îi poți spune că îți place de ea.O poți intreba dacă vrea să iasă cu tine in oraș.

| Teffan a răspuns:

Poti sa vorbesti cu ea despre structura trinitroglicerinei sau despre cum se obtine anhidrila ftalica, de asemenea poti vorbi cu ea despre antracen.Asta daca esti timid.

Daca nu esti timid, o poti scoate in oras sa vorbiti despre compusi organici hidroxilici si continuati discutia in pat, dupa ce etanolul si-a facut efectul asupra ei.