| Lore12dana123 a întrebat:

Cunosc un băiat de pe 29 iulie.
Acum este data de 3 august.
Vorbesc cu el mult etc.
Am vorbit,m-a lingușit cu vorbe dulci,ne-am pus porecle, tema love la conversație.
Am tot vorbit așa și am vorbit foarte ușor ambii despre vise și familiile noastre.
Ieri a început încet să-mi trimită reels, îmi zice de prima oară de când am început să vorbim "merg la magazin" "dorm" "merg la fotbal" "mananc acum"..etc. e azi după toate astea am vorbit puțin mai mult de familie și apoi am schimbat subiectul la mâncare,legat de niște plăcintă cu brânză.
Pe moment nu mi-am dat seama că atunci când am zis "si eu mananc placinta dar o mananc fierbinte,mă ard da tot mănânc" acum pentru mine sună super cringe ce am zis da ce pot să mai fac acum? Aia e doar nu e capat de țară.

Și el probabil a luat-o ca o glumă perversă sau ceva de genul că mi-a zis. "Lasă că te ard și eu cândva",acolo mi-sa întrerupt mie toată fantezia aia frumoasă de iubire si ce prostii mai aveam în cap.
Și nu am vrut să para că reactionez ciudat sau prea urât, în realitate am fost surprinsă de îndrăzneală? cred,si cam jignită na nu ne cunoaștem de mult si deja își permite genul ăsta de glumă,am zis și eu "vise vise" am vrut să îi transmit să își țină hormonii în frâu și să nu îmi dea glume de genu și el a zis,, și cea mai mare parte e că visele devin realitate." eu i-am răspuns"depinde de vise" de acolo el a zis "mai glumim si noi, alea alea" probabil si-a dat seama de gluma lui care nu prea a fost potrivită pentru moment..am zis că "da stiu" bine na eu voiam să închid conversatia si norocul meu e ca a închis-o el cu "hai te las că ai zis ca iti e rau,dormi puțin" asta a zis și simcer chiar i-am zis asta.
M-a mai alintat puțin,l-am lăsat să mă alinte și i-am dat cu flit după că trebuia să pară că dorm.

Acum simcer,poze nu mi-a cerut niciodata,bine eu am pe profil,de vorbit indecent nu mi-a vorbit înafară de gluma aia pe care simcer am auzit-o la multi băieți din clasa mea, de înjurat nu m-a înjurat. Am vorbit o data pe apel să ne jucam un joc video si de restul am discutat mult de dimineață pana seara pe mesaje.

Eu simcer vreau să-l las puțin, să îi mai dau drumul că dacă este doar distracție pentru el eu o să plâng ca fraiera.
Nu de alta dar băieții nu sunt serioși la 16 ani și simcer nici fetele.
Așa că nu e bine să mă arunc la el ca la un erou.
Discutiile merg frumos de obicei cu el dar ne cunoaștem de puțin timp iar gluma aia mică a fost suficientă ca să mi se clatine încrederea.
Exagerez eu?
Sunt eu prea fricoasă?
Sunt eu prea precaută?
Simcer așa simt eu că sunt dar împing sentimentul ăsta departe pentru că dacă n-aș fi precaută cred că ar fi mai rău.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta-i metoda "lover boy" prin care se agata fetele naive in scopul de a le fura si vinde pe piata prostitutiei.

| Lore12dana123 explică (pentru Violleta2022):

Mi-a dat mesaje mai ciudate și i-am răspuns sec, imediat ce vede că nu i se mai acordă atenție se lasă și minte. Am de gând să-i dau block pentru că a devenit foarte dubios.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Lore12dana123):

Dupa cum spuneam, asta-i metoda "lover-boy" cu care se agata fetele in scopuri de furt si vanzarea pentru prostitutie peste hotare.