Mai bine vorbeste cu el cand ea nu e. Spune-i ce simti pentru el si afla daca te place.La scoala iesiti impreuna fara sa va vada acea tipa, iesiti afara
SUCCES:X (fundita:X?)
Cred ca ar trebui sa te apropi de el, sa vorbiti si sa afli ce ii place, apoi daca crezi ca el simte ceva pentru. tine, dar nu are curajul sa iti spuna, faci tu primul pas si ii impartasesti sentimentele tale.Cat despre fata acea, cred ca ar fi bine sa o eviti.Cine stie? Poate sunt prieteni, nimic altceva.Pentru moment, nu il uita. Apropia-te de el si descopera daca te place sau nu.Succes!
Incearca sa il cunsoti mai bine. Cand crezi ca ati ajuns la un stadiu mai favorabil trebuie sa vorbesti cu el. Spune-i ce simti. Daca te place si el iti va spune. El trebuie sa stie asta. Mai departe depinde de el. Spune-i ca vrei sa stii ce simte si el. Daca iti spune ca nu stie ce sa faca roaga-l sa iti dea un raspuns cat mai repede ca sa stii ce faci. Spune-i ca iti place de el dar nu vrei sa suferi degeaba. Sa iti spuna daca exista vreo sansa sa fiti impruena sau trebuie sa mergi mai departe. Aici trebuie sa fii foarte sincera.
Tie ti-ar conveni sa apara altele in relatia ta? Eu zic sa astepti sa termine relatia actuala! Respecta si pe altii ca e dureros sa intervina a 3 a roata la bicicleta. Crede-ma! Daca va accepta relatia cu tine inseamna ca e un neserios si e foarte posibil sa te lase si pe tine la fel ca pe actuala, pentru una mai buna!
Intrebarea e daca o sa te simti bine cand sti ca ai despartit doua persoane... poti sa fii fericita pe durerea altcuiva?
Buna! daca el deja a ales sa fie cu alta te rog eu sa nu te mai gandesti la el.Nu te merita inseamna...
Deci daca sta cu ea e clar ca o place.si ca tine la ea.ar trebui sa il lasi in pace. pute lumea asta de baieti.
Silwian întreabă:
anonim_4396 întreabă: