anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am facut antitetanosul acum 4 ani si tocmai mi-a intrat un cui in picior, e cazul sa repet vaccinul?

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, e cazul sa faci un rapel (o revaccinare).

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, e cazul sa faci un rapel (o revaccinare).

cami
| cami a răspuns:

Bineinteles ca da! si mergi cat mai repede la cel mai apropiat spital, si fa-ti-l.
Asa mi s-a intamplat si mie.
Ma intep in cui, ma musca cainele, iar ma intep in cui. mi-au facut 3 vaccinuri -antitetanos-antirabic-antitetanos [a doua oara cand m-am intepat in cui, a fost la un interval de 6 luni, si iar mi-am facut vaccinul]. Deci da, repeta-l.

| fabiola a răspuns:

Eu cred ca da, dar cel mai bine intreaba medicul-cu asa ceva nu -i de glumit!

| catthshshshs a răspuns:

Bineinteles ca da...de atunci nu mai are efectwinking

tundenana
| tundenana a răspuns:

Mergi la medic... rana trebuie dezinfectata cum trebuie si daca este necesar trebuie sa faci din nou antitetanos... asta numai medicul poate stii sigur... sanatate

Răspuns utilizator avertizat
| gabriel10 a răspuns:

Da ...in ce-l mult 24 de ore dupa ce ti-a intrat..trebuie sa-l faci!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu chiar acu sunt bandanjata la picior pentru ca alantaieri mi-a intrat un cui in picior am facut vaccinu ieri dupa amiaza si iau si pastile si pun si rivanol si mi s-a facut puroi. dar imi este foarte frica sa ma duc la medic sa imi curete unde mi-a intrat cuiu... alte metode nu stiti? sad

| luloaie a răspuns:

Eu cred ca da...si mie mi-a intrat un cui in picior acum 1 an si nu conteaza cand ai facut injectia ultima oara...in orice caz tu du-te la doctor si nu sta asa...rezolva problema cu piciorul sa nu se agraveze.