| Fuckin-Battlefield a întrebat:

Daca ar fi sa va descrieti printr-un :obiect, animalut", fenomen, si o melodie. big grinhappycare ar fi acele, si daca vreti sa si argumentati.kissde ce.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La animalut mi-e clar:sunt o balena. ce-i de ras? terminati cu speculatiile.ma gandeam ca balena e o mama perfecta, si ma gandeam ca balena are mult mister, ma gandeam ca balena inspira respect neconditionat, ma gandeam ca si balena cat e ea de balena e vulnerabila, ma gandeam ca balena canta inca indescifrabil, ca pare calma dar plina de forta, ca are o gura mare dar mananca chestii mici-mici.
un pic stau sa ma gandesc la fenomen...aici se confunda ceea ce-mi place si ceea ce ar trebui sa ma descrie:as spune ploaia pentru ca e rea si buna, e asteptata si neasteptata, are ceva voluptos si ceva infiorator(potopul), are parfum si nu e singura-e cu fulgere, tunete, vant, adica are gasca ei.
mai departe e din ce in ce mai greu:melodia? stiu clar ce-mi place in muzica dar intrebarea sincera e daca ma identific eu cu muzica pe care o ascult? poate ca muzica ma compenseaza dar stiu ce-ti spun:cand copiii mei erau mici aveau undeva pe langa patut o icoana speciala, dintr-un lemn usor, fara rame sau sticla, mai mica decat un carnetel, copiii mei o prindeau in gura si incepeau sa vorbeasca si sa cante un cantecel nervos pentru ca le ieseau dintisorii si muscau din lemnul ala ca sa se mai ajute.aia e melodia pe care o stiu clar si azi, si imi place, ma defineste pentru ca e ceva intre plans si ras, intre vorba si joaca, intre cantec si tanguiala.
Obiectul? of, nu s-ar putea un copac? daca nu merge copac as zice-un lemn ce arde.
Gata!

12 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Obiect : La tour Eiffel
Animalut : Iepuras
Fenomen : Curcubeu
Melodie : Julio Iglesias - Un sentimental

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Obiect:Cuţit-ştiu să mă fac utilă dar pot fi şi foaaarte tăioasă; Animăluţ:Pisică-sunt leneşă dar capabilă de izbucniri de energie, ştiu să mă alint şi să mă joc dar pot să scot şi ghearele; Fenomen-Furtună-uneori sunt cam impulsivă şi, deşi încerc să mă controlez, mai vorbeşte gura fără mine, mai ales în faţa şefilor...Melodie-reiese că-s cam sălbatică, nu? Deci Wild Thing http://www.youtube.com/watch?v=4qHX493bB3U

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Ayrwen, ştii cum se spune, oldies but goldies

| Marii a răspuns:

Scaun: sunt mereu acolo cand cineva are nevoie de sprijin sa nu cada
Pisica: lenesa dar plina de energie cand e nevoie
Furtuna: niciodata nu sti cand ma apuca sa fac ceva
Melodie: Simple Plan - Happy Together: mi-a fost dedicata de un fost prieten (care acum e mortsad) si n-o pot scoate din minte.happy

| JeSa a răspuns:

- cutit(obiect), taur(animal), foc(fenomen)
- mel. http://www.youtube.com/watch?v=_Um9nH_hBGU
Bye, Jessy

| Klara a răspuns:

Obiect - prezervativ. Pentru ca sunt acolo de fiecare data cand ai nevoie de mine, la fel ca un prezervativ.

Animalutz - vulpe. Pentru ca uneori sunt smechera si parsiva :-s

Fenomen - cadere de meteoriti: Nu stii niciodata cand si la ce sa te astepti de la mine.

Melodie - Working Class Hero pentru ca ma regasesc in versuri, pe cand eram si eu in perioada mea emo.rolling on the floor

| AldanaBlue a răspuns:

Obiect nu pot ca sincer niciunul nu are ceea ce eu am din plin: I'm so much alive.
Animalut. pai leul e ditamai animalul si ma caracterizeaza.
Daca as fi un fenomen ar fi un vant. Vara, oricat de cald ar fi as racori oamenii cu adierea mea, iar iarna nu e asa de grea daca nu e ger - as fi blanda.
Melodie nu pot sa iti spun ca e prea intim si nu vreau sa ma cunoasca nimeni asa de bine.

| scumpikkk a răspuns:

Hmmm. obiect nu ar fi genul meu pentru ca deocamdata nu sunt obiectul nimanui, animalut.nu prea cred, fenomen(nu-s chiar un fenomen al naturii laughing!)poate ma-s descrie intr-o melodie.De ce? pentru ca atunci cand suparata din diferite motive, eu imi gasesc melodia potrivita sa aiba legatura cu supararea mea, si ascultand muzica ma "descarc" sa zicem de nervi big grin. Dar tu?

| Munchkin a răspuns:

Obiect: Cristal (rocă pură, nu din comerţ).
Animal: Pisică.
Fenomen: Furturnă.
Melodie: Richard Marx - Right Here Waiting For You.
Te las pe tine să ghiceşti de ce. happy

| Munchkin a răspuns:

P. S: @aqualuna, îmi place melodia ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca obiect cred că aş fi un ceas, mereu exact, mereu acolo,, uneori am mici dereglări, alte ori sunt fix, toate la feminin, cred că ceasul tic tac tic poate să denumească orice persoană. Ca animal cred că aş fii o pisică, linguşitoare, puţin leneşă dar când e nevoie de ajutor. Ca fenomen...ploaie, când sunt nervoasă reacţionez, dar nici aşa de rău încât să nu las nimic în urmă. Melodii ar fi multe... dar melodia mea de suflet rămâne http://www.youtube.com/watch?v=KSq63k81oRc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bacemi, ghici ghicitoare:o fi rau, o fi bine? toata lumea vrea sa faca poze cu tine!(Eiffel)

Întrebări similare