| Lyndsey a întrebat:

Daca beau mai multa apa scap de cosuri? Eu asa am auzit.thinking

Răspuns Câştigător
| JustMusic a răspuns:

Eu nu am probleme cu acneea chair daca nu prea beau apa.Si frati`mi desi bea apa toata ziua are probleme cu acneea.Deci depinde de organism, e bine sa bei apa pentru ca te hidratezi si poate reduce aparitia cosurilor.Mie cand imi apar cosuri scap de ele in urmatorul fel: ma spal pe fata cu apa calduta ca sa deschida porii, si cu o solutie din 2 lingurite de bicarbonat intr-o cana de apa calduta sterg fata, stau cateva minute si dupa clatesc cu apa calda si cu apa rece si nu mai am cosurii.E de preferat sa faci asta seara inainte de culcare deoarece in timpul zilei fata iti este' atacata" de diferite bacterii din mediu.Am auzit de la alte persoane ca si o masca facuta din faina de ovaz cu apa este pbuna dar nu am incercat. Daca vrei de la farmacie ceva poti incerca zynerith. Foloseste zilnic o crema hidratanta dimineata si seara si una protectoare doar dimineata.

6 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Nu scapi tocmai de cosuri
daca bei apa hidratezi corpul si in acelasi timp si tenul
multe lichide dar si creme si regim cu putine grasimibig grin

| daassh a răspuns:

Astea sunt prostii, acneea apare cel mai des la varsta pubertatii, dar nu numai, apa ajuta la hidratarea corpului si la buna functionare a lui, pe langa aceasta are multe alte beneficii.Succes!

| Kat123456 a răspuns:

Nu scapi de cosuri daca bei apa... eu am incercat foarte multe tratamente si nu prea au dat rezultate, dar am gasit acum unul. daca imi spui de unde esti poate te pot ajuta.

| scumpikxa a răspuns:

Pai, depinde, adica cosurire se pot forma si din cauza ca nu bei apa. Vara trebuie sa bei cam 2l de apa pe zi daca vrei sa fi hidratata si frumoasa. Dar sunt si alte lucruri care te pot ajuta: Trebuie sa te speli BINE pe fata, dimineata SI seara cel putin. Eu iti recomand sa incerci si gelurile alea pentru curatarea fetei. E mai bine decat apa goala, sapun sa NU folosesti ca-ti distruge pielea! Eu iti recomand Germiplant (sau cv de genu) si Bioten (sau cv de genu). Si sa nu te speli cu apa fierbinte ca nu face bine fetei. Spala-te cu apa rece sau racoroasa.
O alta chestie: daca ai o problema cu cosurile de pe frunte, nu purta breton! E crima curata! asteapta pana dispare problema cu acneea sau eventual poarta-l strans pe cap cu o agrafa mica si la ocazii mai speciale desfa-l, dar eu ti-as sugera sa-l elimini de tot. Adica sa-l lasi sa creasca si sa-l porti ca pe restul parului, nu sa-l tunzi de tot rolling on the floor
Mancatul sanatos are si el o importanta. Nu manca junk food sau dulciuri prea des, fructele si legumele te ajuta, fa mult sport dar ai grija sa te hidratezi si sa faci un dus imediat dupa.
Sper ca te-am ajutat kiss

| IgoToHellForThis a răspuns:

Daca bei mai multa apa in primul rand e ssanatos.Si nu o sa mai ai tenul uscat.Apa e foarte importanta pentru ten
^-^ bafta

| AlExFr3Sh a răspuns:

Nu. eu beau multa apa. pentru ca fac efort la ceva. si nu scap de cosuri. e ciudat.

Întrebări similare