Buna, Adelina!
De obicei id-urile celebritatilor sunt facut de fani care nu au ce face. Fi sigura ca nu este id-ul real al ei. Daca vei avea un raspuns fi sigura ca nu este de la ea.
Pa-pa!
Deci, papusica. sa incepem cu inceputul adica :
cum pana mea vrei u sa vorbesti cu miley? a? in primul rand iti trebuie id-ul ei. nu il ai, iti garantez, sau daca da, iti spun ca stiu si parola la el
)... sper ca intelegi si nu esti batuta de soarta in cap. asa sa continuam. avand in vedere ca ti-am spus ca nu are id. deci e clar ca ti-am raspuns la ambele intrebari. pai papusica. pune mana pe o carte mama, nu mai sta si cauta id-uri false ale lui miley asta. si deci papusica nu te droga ramai in picioare si tot asa mama noi sa fim sanatosi, foloseste mama prezervativu ca-i mai bun ca toate. asa si scuzeee dar nu ma pot abtine. Baby baby baby oooh baby baby baby ooohh auzi si sa te intreb ceva
stii engleza? ai ce sa o intrebi? ce o intrebi? daca intr-adevar are pasarica? sau daca chiar are un tatuaj/ sau daca chiar are de gand sa se dezvirgineze? aaa? oare? iti spun eu, daaaa! frt sa iti fie rusine pentru asa intrebari. jur. parca ai 2 ani. adica. pardon papusa, 2 ani cred ca ai. in orice caz, scrii frumos
)hai ciao bambina.
Nu.
Nu am mai intrat de muult pe TPU, dar văd că tot mai sunt întrebări de astea stupide.
Chiar crezi? eu una nu cred.nici nu ai de unde sa stii ca este chiar id-ul ei:)
http://www.starszone.eu/membrii.php?id=5760
Nici nu poti sa il ai! ID ei nu cred ca il are oricine, si daca ai ceva ID Miley Cyrus, e facuta de vreun fan nebun iti va raspunde ca nu are ce lucra! Fundita?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
razvanalex24 întreabă: