Isi revin dupa o noapte de somn de minim 7 ore!
Daca ii pui ii scoti, si repeti asta pe parcursul zilei atunci da, este foarte posibil sa arate asa mereu, doar daca nu incepe sa ti se vindece vederea, atunci nu va mai arata asa!
Pai nu fac asta, adica nu ii pun si ii scot, atunci trebuie sa dorm minim 7 ore si e sigur ca vor arata cum trebuie ochii?
DA!
Iti recomand un somn odihnitor si o dieta echilibrate, eventual o mancare de mazare cu morcovi si o salata cu rosii, masline si castraveti! Si incearca sa iei o pauza de la ecrane
Numai ca faza e ca daca ai un servici in care lucrezi la ecrane cum mai iei acea pauza de la ecrane? Mai complicat asa, nu?
Își revin. Poate în 3 ore, poate în 8. Încearcă să dormi minim 8 ore. Poți sa iei picaturi de ochi de la farmacie (vizic pentru ochi iritați și roșii-eu asta folosesc câteodată)
Vizic*
Pai la mine nu e vorba ca sunt ititati si rosii, doar ca nu arata bine, atata tot. Nu cum ar trebui sa arate
Pai dacă ai îngrijorări du-te la un control. Sa nu ai ceva grav...
Deci nu e nimic la ei, nici roseata nici nimic doar ca nu arat eu cum trebuie, nu stiu cum sa zic. Oare ma intelegi sau?
În ce sens nu arăți tu cum trebuie? Poate de la oboseală?
Poate, cine stie
middle654 întreabă:
Ciornei_Danyel_1999 întreabă: