| SmecheruDeLaCraiova a întrebat:

Dacă la școală va trebui vreodata sa bat pe cineva(exe: vrea cineva sa ma bata/sa imi ia mancarea/banii sau orice altceva) ar trebui să îl fac direct knock-out/ sa ii rup mana, sau sa il lovesc de mai multe ori(evident, neprovocandu-i lesinul/ruperea unor oase/etc.)?
P.S. Am 13 ani si nu imi e frica sa ma fac de ras/sa isi faca proasta impresie despre mine ceilalti ca sunt bătaus.

11 răspunsuri:
| Xdreaper21 a răspuns:

Poti sa ii rupi piciorul sau o coasta ca coasta daca nu se va fixa bine il av dura ca dracu si daca chiar asa tot il va durea

| Mnup a răspuns:

Ez. Astepti sa fii atacat, apoi dai in el; nici sa-i rupi oasele, dar in de-ajuns sa i se faca frica de tine, si sa nu te mai atace din nou.

Răspuns utilizator avertizat
| Mnup a răspuns (pentru SmecheruDeLaCraiova):

Dai cu pumnul in nas, frt. Va lacrima, si nu va mai putea sa iti faca altceva. Eventual, ii mai dai cateva picioare in stomac. ( asa am procedat eu, cand am foat atacata).

| Viitorulapropiat a răspuns:

Toata lumea iti spune sa-l lasi pe el sa dea primul, dar daca nu vei fi pe fază s-ar putea sa te puna in c*r. Eu zic sa-l lovesti tu primul (doar daca vezi ca e pe punctul de a te lovii), in nas e cea mai buna solutie. Lacrimeaza instant, cum a zis si cineva in comm-urile de mai jos si dupa il pui pe jos. Doar că ai grija, sa nu cada si sa se lovească cu capul ca din aparare o dam in omor. Nu-l lovii prea tare, cat sa simti si daca vezi ca vine înspre tine, sari pe el si dai pana nu mai poti. rolling on the floor)

| UnknowneER a răspuns (pentru SmecheruDeLaCraiova):

Ar trebui sa nu te mai crezi in filme, ce sa rupi tu ma la 13 ani? Dai cat poti unde poti ca s.asa nu rupi nimic. Cand te bati, exista o singura regula: Ala care ramane in picioare castiga, asa ca, succes.

| SmecheruDinCetateaBanilor a răspuns (pentru UnknowneER):

Eu CHIAR POT sa rup mâna foarte usor.
NU GLUMESC!

| UnknowneER a răspuns (pentru SmecheruDinCetateaBanilor):

Atunci, il lasi pe el sa te atace, chiar daca te injura (indiferent de cine), il eviti si nu il bagi in seama ca asa il enervezi, iar daca sare la bataie, il lovesti unde vrei, in viata trebuie sa te descurci cum sti tu mai bine, nu sa pui intrebari care nu isi au rostul.

| Veltorb a răspuns:

Îi dai un picior în *** și îl trântești la pâmânt.