INcearca sa iti pui o compresa si sa ti cat mai apasat ca sa opresti singerarea iar dupa ce s. a oprit pune comprese cu apa rece sau spirt pentru a dezinfecta zona. sper ca te.am ajutat funda
Pansament si leaga bine locul dati cu dezinfectant o sa usture ceva sau cu rivanol!
Bun...deci parerea mea este ca ai putea sa il opresti cu niste spirt, te va ustura un pic...mai mult
, sau poate mai are mama ta de muuuuult un fel de creionas pe care scrie "STOP". nu se mai fac. Funda? plsss
A cata intrebare legata de taiatul cu lama e asta?
Doamne va faceti rau cu mana voastra o_O"[ce prostie]
Daca ti-ai taiat venele mai bine suna la 112... data viitoare incearca sa te sinucizi cu aspirina sau furazolidon...
De ce ai vrea sa faci asta?! Zau, nu merita si o spun din propia experienta. Dupa parerea mea a ca si cum te-ai droga, (poate nu asa de rau) pe moment te simti bine, iar apoi regreti ce ai facut. Totusi eu am facut-o si ce pot sa zic... a fost ok, cel putin m-a facut sa mai uit din tristete. da...si acum nu mai stiu cum sa ascund asta de parinti
. Iar in privinta sangerari, trebuie sa te cureti cu un servetel ceva, iar apoi sa dai cu niste spirt in vata si sa pansezi daca e cazul. si daca cumva ai vrea sa mai vorbim trimite-i un mesaj lui Takeru.
NuConteazaCineSunt întreabă: