Si eu am patit asta demult. Am citit un articol si toate s-au schimbat. Citeste si tu pe aici: https://www.google.ro/#q=gandire+pozitiva
Parerea mea este ca nimeni nu este prost pe lumea asta. Fiecare este bun la ceva. Uite, spre exemplu, ca "prima vedere", observ ca ai scris foarte corect gramatical aceasta intrebare, o raritate pe TPU, zic eu. Cu siguranta nu esti proasta, iar gafele se intampla. Probabil tu, avand aceste ganduri, ai tendinta de a-ti amplifica aceste greseli de care vorbesti, facandu-le adevarate calamitati. Gandeste optimist, fii optimista! O sa te ajute
Incepi prin a-ti gandi actiunile in loc sa te repezi sa deschizi gura sau sa faci ceva.
Si sa stii ca acele "clisee" chiar functioneaza
Hei. Nu te subestima. Nu esti proasta. O proasta nu ar putea face nici gafe. Gandeste pozitiv si fii tu insuti.Prietenii si familia te plac asa cum esti nu cum te vor altii.
:3
De ce sa te simti proasta? Daca asta iti place sa faci, asta fa! Normal ca are rost sa gandesti optimist, in orice situatie! :*
Are rost cum sa nu omul mai invata si din greseli numai sa nu fie dinalea Nasoale rau
Gavrilutadaniel întreabă: