Nu conteaza daca mergi fara nimic ci important e sa fii om politicos asa te apreciaza.
Nu stiu c sa spun despre floare,daca estibaiat ar mai merge o cutie d ciocolata,dar in general daca are un frate/o sora mai mik cumpara-i o jucarie ceva si mama prietenei tale va vedea ca esti o persoana simpatik, in general merge asa, ma rog.mai depinde si d persoana
Pai sincera sa fiu ar fi dragut...dar nu prea merge. adica nu te duci la mama iubitei tale totusi te duci la mama prietenei taele cele mai bune. dar parerea mea sa sa fii dragut nu trebuie sai iei flori
Hm, depinde cit de bine te stii cu ei, care e diferenta de virsta, si cum ar primi ea acest gest!
ar fi dragut daca i-ai oferi o floare, nu un buchet ca e prea... unii baieti nu fac aceasta nici cind fac cunostinta cu mamele iubitelor sale. Intreab-o pe prietena ta daca i-ar placea mamei sale asta sper ca te-am ajutat
AR fi frumos sai duci o floare sau o atentie...dar nu ceva prea mare sa iasa in evidenta![]()
Eu zic ca da cumpara si uh o floare aranjeazate putin sa dai o impresie buna si ai grija ce vorbesti bafta...
Pai daca te duci cu pretena ta intreab-o mamei talei ii plac florile ciocolata daca te duci singur iai si tu ceva nu te du cu mana in buzunar ===bafta
Eu prima data cand am cunsocut-o pe ama prietenei mele cele mai bune i-am dus o cutie de ciocolata. Dar poti sa iei doar niste flori, si sa vezi ce ii place mai mult ceva dulce, ceva acru, florile si data viitoare cand vii i poti aduce ce isi doreste.Sau intreab-o pe prietena ta ce ar fi frumos sa duci. (daca nu vrei sa te chiunui atat poti sa duci flori ) *Asigura-te ca nu e alergica la acele flori*
Eu spun ca un buchet de flori ar fi neaparat...bomboanele sunt suplimentare dar florile obligatorii
tudord95 întreabă: