Nu are niciun profesor pretentia sa aveti prezenta 100% la cursuri, doar e facultate. La cursuri de obicei profesorul zica ca o sa tina cont de prezenta pentru ca daca ar zice ca nu, s-ar trezi singur in sala. Important e sa fii prezent la toate seminariile si toate activitatile celelalte, la curs straduieste-te doar sa nu ai sub 50% prezenta. Asta daca nu e o facultate foarte stricta cu profesori foarte stricti.
Am avut materii la care profu incepea examenul cu "buna ziua, eu am fost profesorul vostru de..."
)
Acum serios vorbind, fiecare prof are pretentiile lui. Indicat ar fi sa nu lipsesti tot semestrul la materii. Adica, macar de cateva ori sa te vada la fata fiecare profesor
Daca sunt contabilizate, atunci ai fericita ocazie sa nu fii primit la examene! Ar fi bine sa mergi de 2 - 3 ori la fiecare materie ca sa vezi ce pretentii au profii, apoi cunoscand totul ii poti permite luxul sa mai tragi chiulul. Se mai poate sa te invoiesti de la proful respectiv pentru cazuri exceptionale. Sunt destul de cumsecade si daca trebuie Dracu' imblanzit atunci eu ma pricepeam destul de bine la asta. Cand aveam evaluari pentru plecare la diferitele asociatii de studenti, atunci le ziceam si era OK! Nu prea-mi placea sa lipsesc ca aveam multe cursuri de copiat sau xeroxat si nu prea intelegeam hieroglifele colegilor, deci era cam nasol! Numai bine!
Depinde de profesori. Unii cer prezenta la curs pentru a intra in examen, altii nu au nici o treaba. Ar fi bine sa nu tragi chiulul pe cat posibil, ai putea sa nu intri in unele examene.
Bsbsbsbsbsb întreabă:
Ionalin99999 întreabă:
Anamariasddjjjo100 întreabă: